Menestyvän tiimin käsikirja
Nieminen, Iris (2025)
Nieminen, Iris
2025
All rights reserved. This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-202502032219
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-202502032219
Tiivistelmä
Tässä opinnäytetyössä laaditaan kahvila-ravintola Salacavalalle tiimikäsikirja. Aiemmin toteutetun työtyytyväi-syyskyselyn perusteella Vararengasravintoloilla on hyvä tiimihenki, josta lähtikin idea aiheeseen. Haluttiin rajata tiimikäsikirja yksikkö Salacavalaan ja keskustella ravintolapäällikön kanssa heidän tiimistään. Näiden aineistojen perusteella luotiin tiimikäsikirja, joka tutustuttaa uuden työntekijän käytännön asioiden lisäksi tiimiin.
Vararengasravintolat ovat opinnäytetyön toimeksiantaja. Ketjulla on Kuopiossa kahdeksan eri yksikköä ja tässä opinnäytetyössä perehdymme yhteen niistä.
Opinnäytetyö on toiminallinentyö. Alkuun perehdyttiin tiimin teoriaan, jonka jälkeen koottiin käsikirja ravintolapäällikön sekä työtyytyväisyyskyselyn datan pohjalta. Lopputuloksena syntyi toimiva sekä helposti luettava tiimikäsikirja uudelle tiimiläiselle.
Vararengasravintolat ovat opinnäytetyön toimeksiantaja. Ketjulla on Kuopiossa kahdeksan eri yksikköä ja tässä opinnäytetyössä perehdymme yhteen niistä.
Opinnäytetyö on toiminallinentyö. Alkuun perehdyttiin tiimin teoriaan, jonka jälkeen koottiin käsikirja ravintolapäällikön sekä työtyytyväisyyskyselyn datan pohjalta. Lopputuloksena syntyi toimiva sekä helposti luettava tiimikäsikirja uudelle tiimiläiselle.