Haku
Viitteet 1-10 / 273
Ruokahävikin hyödyntäminen kiertotalousperiaatteella: Lihan uudelleenkäyttömahdollisuudet
(2019)
Työn tavoitteena oli selvittää Etelä-Pohjanmaalla ruokahävikiksi päätyvän lihan uudelleenkäyttömahdollisuuksia kiertotalousperiaatteita hyödyntäen. Tutkimuksen tavoitteena oli selvittää, päätyikö ruokahävikiksi sellaista ...
Ympäristöjohtaminen Pohjanmaan Ravintoloissa
(2019)
Työn tavoitteena oli tutkia ympäristöjohtamisen toteutusta ravintoloissa Vaasassa ja Seinäjoella. Tavoitteena oli saada vastauksia ravintoloiden toiminnasta niin kestävän kehityksen kuin ekologisuuden kannalta keittiön ...
Ruoan ja maiseman yhdistäminen elämykselliseksi maaseutumatkailun tuotteeksi
(2019)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää, kuinka toimeksiantaja voisi hyödyntää tarjoamiaan ruoka-, maisema- ja yritysasiantuntijapalveluja tulevaisuudessa maaseutumatkailuyrittäjille yhtenä palvelukokonaisuutena. ...
Päiväkotilasten ruokailutottumusten vertailu Seinäjoella - toteutuvatko ravitsemussuositukset?
(2019)
Lasten ylipainoisuus on merkittävä terveysongelma, koska lapsuusajan lihavuus jatkuu yleensä aikuisiälle (Kaikkonen ym. 2014, 164; Haglund ym. 2009, 137). Päivähoito tavoittaa enemmistön suomalaislapsista, joten päiväkotien ...
Hälytysmerkit ikääntyneiden ravitsemuksessa
(2019)
Työn tavoitteena oli selvittää Seinäjoen kaupungin kotihoidon kauppakassipalvelua käyttävien asiakkaiden ruokatalouden hoitoon liittyviä asioita, ravintoaineiden saantia karkealla tasolla ja elintarvikevalikoiman riittävyyttä. ...
Juustoportti Kärsämäen asiakastyytyväisyys
(2019)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää Kärsämäen Juustoportin asiakkaiden tyytyväisyyttä kahvila-ravintolan palveluihin. Tavoitteena oli selvittää asiakaskunnan mielipiteitä sekä palveluista että ruuasta. Tutkimus ...
Kuuden viikon kiertävä ruokalista Sydänmerkki-kriteereitä noudattaen : case Pyhäjoen kunta
(2019)
Pyhäjoen ruokapalveluiden Saaren koulun keskuskeittiö tuottaa koululaisille hyvää ja terveellistä ruokaa. Keittiöltä valmistuu lähes 600 koululounasta päivittäin. Asiakaskunta on esikoulusta lukion päättäviin. Koululounasta ...
Ekologinen näkökulma ja kestävä kehitys osana Salon ravitsemispalveluita
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2017)
Suomen valtioneuvosto on asettanut biojätteelle asetuksen, jolla rajoitetaan jätteen sijoittamista kaatopaikoille vuoden 2016 alusta. Tämän asetuksen tärkeimpiä tavoitteita on edistää vastuullista luonnonvarojen käyttöä ...
Kotokartanon ateriapalveluasiakkaiden tyytyväisyys palveluihin
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2017)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli kartoittaa Kotokartanon keittiön asiakkaiden mielipidettä ruoasta, sen lämpötilasta, mausta ja laadusta. Ennen tätä opinnäytetyötä toimeksiantaja oli toteuttanut neljä pienimuotoista ...
Pop up -toiminnan vaikutus ravintolan markkinointiin ja liiketoimintaan
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2016)
Työn tarkoituksena oli tutkia pop up-tapahtumia järjestäneiden yrittäjien kokemuksia tapahtumista ja tuoda esiin heidän näkökulma aiheesta. Tarkoituksena oli pureutua yrittäjien näkemyksiin, että kokevatko he hyötyneensä ...