Haku
Viitteet 1-6 / 6
Makuaakkoset-diplomin hakuprosessi Eurajoen päiväkoti Metsätähteen
(2019)
Makuaakkoset-diplomi on Ammattikeittiöosaajat ry:n päiväkodeille myöntämä tunnustus ravitsemuksellisesti, kasvatuksellisesti ja ekologisesti laadukkaasta päiväkotiruokailusta. Diplomin 45 kriteeriä käsittelevät ...
Ruokapalvelun sisäisen tilaus-toimitusprosessin kehittäminen
(2019)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli kehittää Ylöjärven kaupungin ruokapalveluyksikön, Kalliorinteen päiväkodin valmistuskeittiön ja sen palvelukeittiöiden välistä tilaus-toimitusprosessia. Tarkoituksena oli tutustua ...
Ammattikeittiön ympäristönäkökulmia : kehitysehdotuksia ympäristövastuullisuudesta ja ekotehokkuudesta Nokian kaupungin ruokapalveluille
(2019)
Tässä opinnäytetyössä tarkastellaan ympäristövastuullisen ja ekotehokkaan ammattikeittiön lähtökohtia. Työn taustalla on Nokian kaupungin strategia sekä aiemmin Nokian kaupungin ruokapalveluille tekemäni PESTEL- eli ...
Ruokapalveluiden kehittäminen Campusravita Pyynikki
(2019)
Tässä opinnäytetyössä käsitellään Campusravita Pyynikki-ravintolan senioriasiakkaiden ruokapalveluiden kehittämistä. Ravintola on pieni, seniori-ikäisten palvelutalossa sijaitseva ruokala, jossa käy palvelutalon asiakkaita, ...
Lempäälän kunnan ruokapalvelun hyvinvointimatriisi
(2019)
Tässä opinnäytetyössä valmistuu Lempäälän kunnan ruokapalveluun hyvinvointimatriisi. Työn lähtökohta on Lempäälän kunnan kuntastrategia sekä valtakunnallinen kouluruokakysely 2017, Lempäälän opetuspalveluiden hyvinvointiprofiilin ...
Henkilöstön osaamisen nykytilan kartoitus
(2019)
Tämä tutkimustyö on tehty toimeksiantona Ylöjärven kaupungin ruokapalveluille, ja tutkimuksen tavoitteena oli kartoittaa henkilöstön osaamisen nykytilannetta. Tutkimuksessa laadittiin osaamiskartoitusta varten kyselylomake, ...