Haku
Viitteet 1-7 / 7
Puhtaanapidon toimintojen kehittäminen, : Case kylpylähotelli
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2014)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli kehittää koko kylpylähotellin puhtaanapitoa. Puhtaanapito on jaettu kahden toimijan kesken, hotellin omalla henkilökunnalla toimivaan loma-asuntosiivoukseen ja päärakennuksessa toimivaan ...
KOHTI PROSESSIJOHTAMISTA : CASE: ETELÄ-SAVON SAIRAANHOITOPIIRI RUOKAPALVELUT
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2014)
Tämän opinnäytetyön tarkoitus on luoda pääprosesseja Etelä-Savon sairaanhoitopiirin ruokapalveluihin sekä johtaa ruokapalvelut kohti prosessijohtamista. Tutkimuksessa tehtiin myös prosessijohtamisen nyky-tilan kartoitusta ...
Ruokapalvelun prosessien kehittäminen : Immolan ruokala
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2014)
Tiivistelmä
Opinnäytetyön aiheena oli palveluprosessien kehittäminen RVLE:n Immolan ruokalassa. Tutkimus tehtiin kehittämistutkimusmenetelmällä, koska kyseessä oli palveluprosessien toiminnan kehittäminen. Ke-hittämisen ...
OIKEISIIN TÖIHIN : Ammatillisesta erityisoppilaitoksesta valmistuvan marata-alan opiskelijan työllistyminen
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2014)
Tämän tutkimuksen tavoitteena oli tutkia Bovallius-ammattiopistosta valmistuvan matkailu-, ravitsemis- ja talousalan opiskelijan työllistymistä perustutkinnon suorittamisen jälkeen. Tutkimuksen kohteena olevat opiskelijat ...
"Yhdessä hyvää" hyvin toimiva työyhteisö ravintola Kiesassa
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2014)
Ravintola Kiesa kuuluu osana Pohjois-Karjalan Ammattiopisto, Joensuu, Palvelujen toimintaan. Oppilaitoksen tavoitteena on kouluttaa opiskelijoita, joilla on hyvät tiedot ja taidot kokin ja tarjoilijan työhön. Ravintola ...
Digitaalisuuden käyttäjälähtöinen kehittäminen Kasarmin kampuksen ravintolapalveluissa
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2014)
Kehittämistyön tavoitteena oli kehittää Kasarmin kampuksen ravintolapalveluiden digitaalisuutta käyttäjälähtöisesti Living Lab -toiminnalla. Kehittämistyön lähtökohtina toimivat Mikkelin ammattikorkeakoulun uusi vuoteen ...
Ravitsemisalan ammattilaisten näkemyksiä ammattikeittiötyön imagotekijöistä
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2014)
Opinnäytetyön tavoitteena oli saada uutta tutkimustietoa Ammattikeittiöalan imagonkohotuskampanja-hankkeen jatkotoimiksi sekä Ammattikeittiöosaajat ry:n toiminnan suunnittelua varten. Lisäksi kartoitettiin ammattialan ...