Haku
Viitteet 1-7 / 7
Whiskypremiumisation i barer på Åland : Har kundernas produktkännedom ändrat sortimenten?
(Högskolan på Åland, 2016)
Detta arbete handlar om det finns en växande marknad av whisky inom de åländska krogarna och om whiskysortimenten till kan bli påverkade av gästernas efterfrågan. Arbetet grundar sig på whisky och premiumisation och om och ...
Är det möjligt att väcka ett slumrande team?
(Högskolan på Åland, 2016)
Detta examensarbete är ett resultat av en strävan att bättre förstå hur man skapar effektiva och välfungerande team.
Syftet är också att komma fram till vilken slags kunskap, inspiration och information mitt team behöver ...
Faktorer som påverkar gäster under en restaurangupplevelse : En fallstudie om den fysiska omgivningen på restaurangen Indigo och hur den kan påverka gäster
(Högskolan på Åland, 2016)
I denna studie undersöks det specifika för den fysiska omgivningen och hur den påverkar gäster vid en restaurangupplevelse.
Avhandlingen bygger på redan befintliga teorier om olika aspekter av den fysiska omgivningen, ...
Miljöarbete i ett hotell : Fallstudien: Svanenmärkning av Hotell Savoy
(Högskolan på Åland, 2016)
I mitt examensarbete har jag undersökt hur hotellets miljöarbete ser ut. Hotell- och turismindustrin medför en påverkan på miljön och jag är intresserad av hur ett hotell tar miljöfrågor i beaktande i deras verksamhet. Jag ...
Kommunikation i ledarskap : En undersökning om kommunikationen mellan chefer och medarbetare på ett hospitalityföretag med olika enheter
(Högskolan på Åland, 2016)
Detta examensarbete är en kvalitativ och kvantitativ studie med syfte att undersöka hur kommunikationen mellan chefer och medarbetare fungerar på en mindre hotellkedja. Bisyftet är att ta reda på hur medarbetarnas motivation ...
Restaurangers produktutveckling och tjänsteerbjudande
(Högskolan på Åland, 2016)
I mitt examensarbete skriver jag om restaurangers produktutveckling och tjänsteerbjudande. Det handlar om att se hur väl olika restauranger har satsat på att få en så bra produkt och tjänsteerbjudande som möjligt. ...
Driva restaurang på Åland : Vad är lätt och vad är svårt?
(Högskolan på Åland, 2016)
Detta arbete är en kvantitativ studie med syftet att ta reda på om det finns vissa processer inom att starta och driva restaurangverksamhet som upplevs mer komplicerade än andra i landskapet Åland för dess krögare.
Bisyftet ...