Haku
Viitteet 1-4 / 4
Yhteisen työpaikan työturvallisuuden kehittäminen usean toimipaikan yrityksessä
(2022)
Nykyajan liiketoiminnassa kaupan-, matkailu- ja ravitsemusalan yritykset ostavat palveluita ja työtä palveluntoimittajilta. Opinnäytetyön toimeksiantajalla on noin sata toimipaikkaa, joista jokainen vastaa itsenäisesti ...
VR-teknologian hyödyntäminen perehdyttämisessä
(2023)
Työelämä kehittyy jatkuvasti, ja sen on pysyttävä muuttuvan maailman mukana. Esimerkiksi koronapandemia osoitti erinomaisesti yritysten kyvyn mukautua ja kehittää toimintatapojaan nopeallakin aikataululla, kun oli siirryttävä ...
Matkailu- ja ravitsemiskaupan myyntipalvelun myyntiprosessien kehittäminen
(2023)
Kehittämistyön kohdeorganisaation myyntipalvelussa on pitkien työkokemusten tuomaa asiantuntijuutta ja käytössä paljon hyväksi todettuja toimintamalleja. Toimintaympäristön muuttuessa, on toimintatapoja ja prosesseja ...
Kymen Seudun Osuuskaupan sisäisten ohjeiden käytettävyyden kehittäminen
(2023)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena on tuottaa kehittämisehdotuksia Kymen Seudun Osuuskaupan sisäisten ohjeiden käytettävyyden parantamiseksi. Kymen Seudun Osuuskaupan sisäiset ohjeet ovat pääosin sähköisessä muodossa S-ryhmän ...