Haku
Viitteet 1-10 / 11
Luomun markkinavalvonta : Viesti luomusta oikein -hanke
(Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2017)
Kestävää hyvinvointia kehittämässä 2017
(Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2017)
Hyvinvointi ja sen kestävyys on yhä useammin esillä yhteiskunnallisessa keskustelussa. Vahvasti hyvinvointi on ollut esimerkiksi Suomi100-keskustelussa, jossa hyvinvoinnin ylläpitäminen ja kehittäminen on asetettu tavoitteeksi ...
Ahdin antimet lautaselle. Fish & Eat – kalastusmatkailuyrittäjien ruokapalvelujen kehittäminen -hanke
(Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2019)
Matkailutuotteiden kehittämisessä korostuu elämyksellisyys ja tuotteiden muunneltavuus asiakaskohderyhmän mukaan. Kalastusmatkailu – vai pitäisikö sanoa matkailukalastus – on vasta kehittymässä tuotteistetuksi palveluksi ...
Ahti’s bounty on your plate. Fish & Eat – development programme for the food services of fishing tourism entrepreneurs
(South-Eastern University of Applied Sciences, 2019)
Finland’s clean waters are a veritable treasure trove for the fishing enthusiast. Caught fish can be cooked for the fisher herself, maybe even during the fishing trip. Tasty inland water fish are an essential component of ...
Reitistöt Etelä-Savossa: Luonnosta potkua kansainväliseen matkailuun : Outdoors ESA -esiselvityshanke
(Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2017)
Outdoors ESA -esiselvityshankkeen loppujulkaisu on yhdeksän artikkelin kokoomateos. Artikkelit käsittelevät luontomatkailua ja retkeilyä useasta eri näkökulmasta. Yhteisenä teemana on eteläsavolaisen luonnon ja kansainvälisen ...
Vastuullinen, menestyvä ja muutosjoustava Etelä-Savon ruoka-ala. Etelä-Savon ruoka-alan kehittämisohjelma 2021–2027
(Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2021)
Etelä-Savon ruoka-alan kehittämisohjelma on laadittu vuosiksi 2021–2027. Sen visiona on ”Vastuullinen, menestyvä ja muutosjoustava Etelä-Savon ruoka-ala”. Kehittämisohjelman toimenpiteet on koottu viiteen teemaan: osaaminen, ...
Opas kestäviin ruokapalveluihin yleisötapahtumassa
(Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2019)
Suomessa järjestetään vuosittain lukemattomia erilaisia yleisötapahtumia. Etenkin isojen yleisötapahtumien ympäristövaikutukset voivat olla merkittäviä. Osa näistä ympäristövaikutuksista syntyy ruoka- ja kahvilapalvelujen ...
Kestävää hyvinvointia kehittämässä 2021. Vaikutuksista kohti vaikuttavuutta
(Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2021)
Tämä julkaisu on neljäs Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun (Xamkin) kestävän hyvinvoinnin tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaa (TKI) kuvaava artikkelikokoelma. Joka toinen vuosi ilmestyvän julkaisun tarkoituksena ...
Ruokapalvelujen ja oppilaitosyhteistyön kehittämistarpeet Etelä-Savossa. Etelä-Savon resurssiviisaat ruokapalvelut – tiedolla tehokkuutta prosesseihin ja vähähiilisyyteen -selvityshankkeen tulokset
(Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2022)
Etelä-Savon resurssiviisaat – tiedolla tehokkuutta prosesseihin ja vähähiilisyyteen -hankkeessa selvitettiin eteläsavolaisten ruokapalveluiden tarpeita kehittää ruoka- ja palvelutuotantoprosessejaan tietojohtamisen, ...
Makuelämykset matkamuistoiksi. Opas ruokalahjojen tuotteistamiseen
(Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2023)
Millaisia paikalliseen luontoon, elämäntapaan ja kulttuuriin pohjautuvia korkealaatuisia ruokamatkamuistoja voisimme tarjota niin kansainvälisille kuin kotimaisille matkailijoille? Mitä asioita kannattaa ottaa huomioon ...