Haku
Viitteet 1-5 / 5
Mobiilikäyttöisten tehtävälistojen mahdollistaminen työvuoroille: Sky Kitchen & View -ravintolan perehdytyksen kehittäminen
(2021)
Opinnäytetyön toimeksiantaja on rovaniemeläinen Sky Kitchen & View -ravintola. Työn tehtävänä on löytää helppokäyttöinen verkko-ohjelma ja toteuttaa sitä hyö dyntäen esimerkki tehtävälistasta, jota voi päivittää verkossa ...
Työn imun tärkeys ravintolatyössä
(2021)
Työn imu mielletään käsitteenä myönteiseksi tunne- ja motivaatio tilaksi työssä. Sen tunnusmerkkejä ovat nauttiminen työstä, sitoutuminen ja tarmokkuuden kokeminen. Se toimii tärkeänä osana työviihtyvyyttä ja vaikuttaa ...
Lapin Metsämuseon talvikauden kehittäminen
(2023)
Opinnäytetyön aiheena oli Lapin Metsämuseon talvikauden kehittäminen. Toimeksiantajana oli Lapin Metsämuseo yhdistys ry, joka ylläpitää museota ja vaalii savotta- ja uittokulttuuriperinnettä. Opinnäytetyön tehtävänä oli ...
Yhdessä kehittämällä kohti sujuvampaa arkea : ravintolan työyhteisön tehtävänkuvien kehittäminen
(2023)
Tämä toiminnallinen opinnäytetyö tehtiin Oulun yliopistollisen sairaalan ateriapalveluille. Kehittämiskohteena oli ravintola Kotkan työnkuvat. Opinnäytetyö toteutettiin työyhteisössä muodostuneen tarpeen pohjalta. ...
Majoitusyrityksen kehittämissuunnitelman kehittäminen tilastointianalyysin avulla
(2023)
Opinnäytetyön aiheena oli kansallisuusjakauman selvityksen avulla matkailuyrityksen toimintasuunnitelman kehittäminen. Toimeksiantajana oli Guesthouse Borealis, joka on Rovaniemellä toimiva guesthouse- tyyppinen majoitusyritys. ...