"baarit" - Selaus asiasanan mukaan Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
Viitteet 1-10 / 10
-
Baaritiskin työpistesuunnittelu ja työergonomia
(Pirkanmaan ammattikorkeakoulu, 2009)Opinnäytetyön tarkoituksena oli pyrkiä ymmärtämään baaritiskin työpistesuunnittelun ja työergonomian periaatteita sekä suosituksia. Työn lähtökohtana oli selvittää, mitä käsitteisiin työpistesuunnittelu ja työergonomia ... -
Cocktail culture in Shanghai : prospects for beverage manufacturers
(Tampereen ammattikorkeakoulu, 2016)The purpose of this thesis was to study the culture and trends in the cocktail and whiskey bar industry of Shanghai. The thesis seeks to form an understanding about the attitudes of customers and bar professionals towards ... -
Cocktail-baarin perustaminen ja liiketoimintasuunnitelma : Case Tuohi
(Tampereen ammattikorkeakoulu, 2017)Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli analysoida liiketoimintasuunnitelman käyttöä uuden perustettavan yrityksen toiminnan suunnittelussa. Työssä avattiin liiketoimintasuunnitelman käsite ja kuvatiin liiketoiminnan ... -
Kuohuviinibaari teatterin aulatilaan : TTT-Teatteripalvelut Oy
(Tampereen ammattikorkeakoulu, 2017)Tämä opinnäytetyö toteutettiin Tampereen Työväen Teatterin ravintolapalveluita tuottavan tytäryhtiön eli TTT-Teatteripalvelut Oy:n toimeksiantona. Opinnäytetyönä suunniteltiin teatterin Suuren näyttämön aulatilaan ... -
Liiketoimintamahdollisuuksien kartoitus ja liikeidean mallinnus : case Vibe & Bite
(Tampereen ammattikorkeakoulu, 2017)Tampere on yksi Suomen suurimmista kaupunkiseuduista ja kasvukeskuksista ja sen tarjoamat mahdollisuudet yrittäjyyteen kasvavatkin vauhdilla. Ravintola-ala on kovasti kilpailtu ala, mutta löytäessään differoivan strategian ... -
Liiketoimintasuunnitelma
(Tampereen ammattikorkeakoulu, 2014)Liiketoimintasuunnitelma kuvaa yrityksen toimintaa ja toimii suunnitelmana yrityksen menestyksen kannalta. Liiketoimintasuunnitelma on siis yrityksen liiketoiminta paperille kirjoitettuna. Yritykseni liikeideana on ... -
Omavalvontasuunnitelma lähiöpubiin : Omavalvontasuunnitelman uusiminen ja kehittäminen Pub Nattarin Yläbaariin
(Tampereen ammattikorkeakoulu, 2010)Työn tarkoituksena oli laatia uusi omavalvontasuunnitelma Pub Nattarin Yläbaariin. Omavalvonta on ollut lakisääteistä vuodesta 1995 lähtien, jolloin Suomen liityttyä Euroopan unioniin elintarvikehygieniadirektiivin määräys ... -
Ravintola Periscopen Lounge-baarin tunnettavuuden lisääminen ja markkinointi : elokuva- ja cocktaililta
(Tampereen ammattikorkeakoulu, 2018)Tämän opinnäyteyön tarkoituksena oli lisätä Ravintola Periscopen Lounge-baarin ja cocktailtarjonnan tunnettavuutta sekä markkinoida niitä, ja sitä kautta lisätä erityisesti arkipäivinä tapahtuvaa myyntiä. Opinnäytetyö ... -
Tapahtumatuotannon AV-tekninen opas ainejärjestötyöhön
(2023)Opinnäytetyön aiheena oli tehdä audiovisuaalinen tapahtumatuotannon opas, josta voisi olla hyötyä AV-laitteiston käytössä tapahtumia tehdessä. Tutkimusten mukaan tapahtumilla on todettu olevan hyvinvointia lisäävä vaikutus. ... -
Yritysmuotojen vertailu ja kannattavuus : Case: Bar Catering
(Tampereen ammattikorkeakoulu, 2018)Opinnäytetyön tavoite on selvittää, mikä olisi kannattavin toimintatapa yhdistää kaksi eri yritysmuodolla toimivaa yritystä yhdeksi. Työssä tutkitaan eri yritysmuotoja ja vertaillaan niiden kannattavuutta, ...