Haku
Viitteet 1-10 / 25
Selvitys Pouta Pupu-konseptin lanseerauksesta
(Yrkeshögskolan Novia, 2017)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena on selvittää, millaista palautetta Pouta Pupu-konseptista on saatu sekä onko hahmo tuttu ja onko se kiinnostava.Työstä käy myös ilmi hotellien ja lasten näkökulma Pouta Pupu-konseptiin ...
Utvecklingsmöjligheter för en destination : Case: Stallörsparken i Ekenäs
(Yrkeshögskolan Novia, 2017)
Syftet med detta examensarbete är att utreda om nya utvecklingsmöjligheter för Stallörsparken i Ekenäs. Detta för att locka mera besökare till staden under sommaren. Utredandet av utvecklingsmöjligheter gjordes genom teori ...
Arbetsintroduktion för nyanställda i hotellreception : Checklista för inskolningen i receptionen på hotell Pommern
(Yrkeshögskolan Novia, 2017)
Syftet med detta examensarbete är att skapa en fungerande inskolning med hjälp av en checklista för receptionspersonalen på hotell Pommern i Mariehamn. Checklistan baserar sig på de fem inskolningsdagarna som man har som ...
En utredning av turismföretagens marknadskommunikation i Jakobstadsregionen
(Yrkeshögskolan Novia, 2017)
Syftet med mitt examensarbete är att utreda och få en överblick av hur Jakobstadsnejdens turismföretags marknadskommunikation fungerar. Tillsammans med mina uppdragsgivare Katja Norrgård och Sven Söderholm på utvecklingsbolaget ...
Marknadsföringshandbok för nya pop-up verksamheter i Forum Kortteli
(Yrkeshögskolan Novia, 2017)
Syftet med mitt examensarbete är att skapa en marknadsföringshandbok för nya pop-up verksamheter i Forum Kortteli i Åbo. Jag kommer att redogöra vad termen pop-up betyder och hur man bygger upp en marknadsföringsplan. ...
En konceptutvecklingsplan för Bar & Cafe Merenneito
(Yrkeshögskolan Novia, 2017)
Syftet med mitt examensarbete är att utforma en utvecklingsplan för konceptet Bar & Cafe Merenneito, ett tillfälligt café på julmarknaden i Helsingfors. Caféet drivs av företaget Amfion Marine Charters Oy, och det erbjuder ...
Skapandet av en handbok för ett franchiseföretag : Case: Pub Niska
(Yrkeshögskolan Novia, 2017)
Syftet med detta examensarbete är att skapa en franchisehandbok för franchiserestaurangen Pub Niska. En franchisehandbok innehåller mer detaljerad information om ett företag, dess riktlinjer och vardagliga rutiner. En ...
Underlag för en marknadsföringsplan - Case Lapland Copters Oy
(Yrkeshögskolan Novia, 2017)
Syftet med mitt examensarbete är att göra upp ett underlag för en marknadsföringsplan åt företaget Lapland Copters Oy. Den skall fungera som ett stöd i marknadsföringen och företaget skall kunna ha nytta av den på långsikt. ...
Pop-ups, temporära butiker och hur man startar dessa : Manual för öppnande av pop-ups
(Yrkeshögskolan Novia, 2017)
Detta är ett handlingsbaserat examensarbete som resulterar i en handbok för de som vill starta en pop-up. Uppdragsgivare för detta examensarbete är Artturi Elovirta, kontaktchef på köpcentret Forum i Åbo. Köpcentret Forum ...
En grund för skapandet av ett resepaket för äldre resenärer i Björneborg
(Yrkeshögskolan Novia, 2017)
På begäran av Porin Seudun Matkailu Oy Maisa har jag utvecklat grunden för tre olika resepaket för äldre resenärer i Björneborg och Satakuntaområdet. Porin Seudun Matkailu Oy Maisa ansvarar för marknadsföringen av turismen ...