Haku
Viitteet 1-10 / 18
Ammatillisen toisen asteen sisustusalan opetussisällön kehittäminen : näkökulmana tulevaisuuden työelämätarpeet ja opiskelijalähtöisyys
(2021)
Kehittämistyön tavoitteena oli tuottaa tietoa Stadin ammatti- ja aikuisopiston sisustusalan ammatillisen koulutuksen tarpeisiin. Työn avulla on tarkoitus helpottaa opiskelijoiden työllistymistä sekä opiskeluaikaisia ...
Tehtaassa kuplii kulttuuri : Vierailukeskuksen tarinalliset elämysstrategiat
(2021)
Opinnäytetyön aihe on vierailukeskuksen elämysstrategian kehittäminen. Konkretisoivana esimerkkinä on Hartwallin Lahden tehtaan vierailukeskustoiminta. Tässä työssä Hartwallin teollisuuslaitosta käsitellään kulttuurimatk ...
Sisäisen brändiviestinnän kehittäminen muotoiluajattelua hyödyntämällä : Arvolupauksen kirkastaminen OP Ryhmän asiakasrajapinnan asiantuntijoille
(2021)
Finanssiala on murroksessa ja Covid-19 siirtää asiakkaat digitaalisiin kanaviin. Muutokset asiakaskäyttäytymisessä ja asiakkaiden tarpeissa puolestaan heijastuvat brändin arvolupauksen toteuttamiseen. Arvon määritelmä on ...
Kukoistathan, luova! : luovan työn johtamisen valtit mediayhtiön muutostilanteessa
(2021)
Opinnäytetyö oli kehittämistehtävä. Sen tarkoituksena oli tutkia, miten media- ja markkinointialalla työskentelevän luovan tiimin ja sen sidosryhmän luovaa työtä voi tukea ja kehittää muutostilanteessa. Opinnäytetyössä ...
Yhteistyöstä yhteiseen työhön : muotoiluajattelun hyödyntäminen asiakasohjausprosessin kehittämiseksi organisaation muutostilanteessa
(2021)
Organisaatiomuutos on mahdollisuus nostaa yhteiseen tarkasteluun eri yksiköiden toimintatapoja, ottaa hyvät käytännöt talteen ja yhdistellä niistä toiminnalle yhtenäinen ja tasa-arvoinen toimintatapa. Tässä opinnäytetyössä ...
Opiskelijaohjauksen työkalun kehittäminen Laurealle
(2021)
Työn tavoite oli kehittää ohjaustyökalu Laurea-ammattikorkeakoululle, opiskelijoiden ja tuutoropettajien käyttöön. Kehittämistehtävänä oli kuulla opiskelijoita ja tuutoropettajia siitä, mikä ohjaamisessa on haasteellista ...
Reilu ruokakauppa : kestävien kuluttamisarvojen mukaisen ruokakaupan kehittämisprojekti
(2021)
Elämme ympäristökriisin aikaa, ilmasto muuttuu, monimuotoisuus katoaa, kulutamme liikaa ja epäkestävästi. Tähän kriisiin halusi Ruokakauppa Reilu vastata omalla palvelullaan, tarjoamalla asiakkaille mahdollisuutta kuluttaa ...
Strategisella muotoiluosaamisella kilpailuetua muuttuvaan maailmaan : asiakasnäkökulman kartoitus Design Forum Finlandin muotoiluvalmennusten kehittämiseksi
(2021)
Kansainväliset tutkimukset osoittavat, että muotoilun strateginen käyttö auttaa yrityksiä menestymään paremmin globaalissa kilpailussa. Siitä huolimatta suurin osa yrityksiä ei hyödynnä muotoilun menetelmiä liiketoiminnassaan. ...
Online-yhteisö sote-palvelujen kehittäjänä : case: toimintamalli Kymsoten online-yhteisö Prototyyppien työskentelyyn
(2021)
Tämä opinnäytetyö on tutkimuksellinen kehittämistyö, jossa tarkastellaan Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsoten online-yhteisö Prototyyppien työskentelyä ja työskentelyn kehittämistä. Opinnäytetyön ...
Design Jameilla kohti parempaa yhteisöä : hacklab-yhteisön kehittäminen yhteissuunnittelun keinoin
(2021)
Opinnäytetyö keskittyy voittoa tavoittelemattoman, yleishyödyllisen yhdistyksen kehittämiseen palvelumuotoilun keinoin. Työssä käydään läpi kehityskohteena olevan Hacklab Mikkelin taustahistoriaa, sekä lyhyesti, mitä ...