Haku
Viitteet 1-8 / 8
Esimiestyö Hok-Elannon työntekijöiden näkökulmasta
(2021)
Jos esimiestyöhön ei panosteta, niin sillä on negatiivisia vaikutuksia sekä suoraan esimieheen ja työntekijöihin että näiden kautta koko organisaation toimintaan ja sen työnantajamai-neeseen (Aarnikoivu 2013).
Opinnäytetyön ...
Työntekijäkokemuksen nykytila ja kehittäminen ravintola-alan yrityksessä
(2023)
Tämän opinnäytetyön päätavoitteena oli kartoittaa ravintoloiden asiakaspalvelijoiden työntekijäkokemuksen nykytilanne eräässä ravintola-alan yrityksessä ja tehdä saatujen tutkimustulosten perusteella kehitysehdotuksia ...
Työhyvinvoinnin toteutuminen ravintoloiden arjessa
(2022)
Työhyvinvoinnin kautta työntekijöiden sitoutuminen kasvaa ja työntekijöiden vaihtuvuus sekä poissaolot vähenevät. Ainoastaan hyvinvoiva työntekijä pystyy olemaan tehokas työssään, oppimaan uutta sekä kehittymään työtehtävissään ...
Korvaava työ –toimintamallin kehittäminen työkykyjohtamisen keinona Palvelukeskus Helsingissä
(2022)
Opinnäytetyön lähtökohtana oli Palvelukeskus Helsingin työkykyjohtamiseen liittyvän korvaava työ –toimintamallin kehittäminen. Opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää, miten Palvelukeskus Helsingin Monipalvelut –yksikkö ...
Covid-19 vaikutus työtyytyväisyyteen hotellissa
(2022)
Työtyytyväisyys on tärkeää alasta riippumatta. Se näyttäytyy muun muassa liikevaihtoa tu- kevana ilmiönä. Työntekijöiden tyytyväisyyteen panostamisen tulisi siis olla prioriteetti työn- antajalle. Työtyytyväisyyteen ...
Työntekijäkokemuksesta ideoita työnantajamielikuvan kehittämiseen
(2022)
Kuluttajat valitsevat palveluita yrityksiltä, jotka vastaavat parhaiten heidän omia arvojaan ja mieltymyksiään. Yritysten työntekijöillä on suuri vaikutusmahdollisuus asiakkaisiin, koska he kohtaavat asiakkaan päivittäin. ...
Psyykkinen työhyvinvointi ravintoloiden arjessa
(2022)
Työhyvinvoinnin merkitys ravintola-alalla on kasvanut merkittävästi lähivuosien aikana. Työhyvinvoinnintekijöihin on alettu kiinnittämään aikaisempaa enemmän huomiota ja työhyvinvointia on alettu kehittämään paremmaksi. ...
Wolt-ruokalähettien kokemuksien tutkiminen tulevaisuuden työntekijäasemaa pohdittaessa
(2023)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli tutkia Wolt-ruokalähettien kokemuksia samalla pohtien tulevaisuuden työntekijäasemaa. Tarkoituksena oli tutkia minkälaisia positiivisia sekä negatiivisia kokemuksia Wolt-ruokaläheteillä ...