Haku
Viitteet 1-10 / 567
Vastuullisuusviestinnän suunnitteleminen ravintola-alan yritykselle
(2021)
Tämä on toiminnallinen opinnäytetyö, jonka lopputuloksena on tuotos kohdeyritykselle. Työn tekeminen ajoittuu kevääseen 2021. Työn perustana toimii teoreettinen viitekehys, jonka jälkeen empiirisessä osassa kuvataan toiminta ...
Coffee Buying and Sustainability in Cafés in Helsinki
(2020)
There are not many things done repeatedly day after day, but drinking coffee is one of them. Coffee is one of the most popular beverages in the world and essential part of daily life to many. Cafés are visited for different ...
Asiakkuuksienhallintajärjestelmän käyttöönotto Juuri Yhtiöiden myynti- ja markkinointitiimissä
(2019)
Tämä opinnäytetyö tehtiin toimeksiantona Juuri Yhtiöille, joka on ravintola-alalla toimiva yritys. Yrityksen toiminta on alkanut vuonna 2004 ravintola Juuresta. Nykyisin toimintaa on 13 yksikössä, joiden keskitettyä myyntiä ...
Luomu- ja lähiruoan käyttö Pihka-ravintoloissa
(2019)
Opinnäytetyössä perehdyttiin luomu- ja lähiruokaan ravintolassa sekä selvitettiin työpaikkaruokailun merkitystä. Opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää vaikuttaako luomu- ja lähiruoan käyttö ihmisten lounaspaikkavalintaan. ...
Erityisruokavaliot Helsingin Sanomien artikkeleissa 2010-luvulla
(2020)
Erityisruokavaliot ovat olennainen osa ravintola-alan arkea, mutta ravintola-alan ja erityisruokavalioiden suhde on pitkään ollut monimutkainen ja ajoittain hankala. 2010-luvun aikana tilanteessa on kuitenkin tapahtunut ...
Tapahtumien markkinointi Olutravintola Jano Verkkosaaressa
(2020)
Opinnäytetyö suoritettiin produktina eli toiminnallisena työnä ja toimeksiantaja yrityksenä toimi Olutravintola Jano Verkkosaari. Työssä luodaan markkinointisuunnitelma ravintolassa järjestettävälle tapahtumalle. ...
Työnhakijan kokemus rekrytointiprosessista koronapandemian aikana
(2021)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää, minkälainen kokemus Suomessa asuvilla työnhakijoilla oli rekrytointiprosessista koronapandemian aikana. Tavoitteena oli selvittää, mitkä asiat työnhakijoiden mielestä ovat ...
Asiakasymmärrys suomenlinna.fi –sivuston tapahtumakalenterin käyttäjästä
(2021)
Opinnäytetyö on Suomenlinnan hoitokunnan antama toimeksianto. Päätavoitteena on ollut selvittää suomenlinna.fi -sivuston tapahtumakalenterin käyttäjän asiakasymmärrys. Alatavoitteina on saada tietoa Suomenlinnan ...
Suomen ruokamatkailun kärkituotteet markkinoinnin näkökulmasta: -suklaajäkälää, luontokokemuksia ja hyvää mieltä
(2020)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää, miten suomalaisia ruokamatkailutuotteita tulisi markkinoida, jotta ne houkuttelisivat kansainvälisiä ja kotimaisia matkailijoita. Lisäksi tarkoitus oli selvittää, millaisia hyviä ...
Muutoksen toteuttaminen ja arviointi ravintolayrityksessä
(2020)
Muutos ja muutoksen johtaminen on tärkeää, eikä muutokselta voi tänä päivänä välttyä kukaan.
Suunniteltuja ja ohjattuja muutosprosesseja organisaatoissa tehdään jatkuvasti,
mutta verraten vähän ravintola-alan yksityisellä ...