Haku
Viitteet 1-10 / 41
Pop up -toiminnan vaikutus ravintolan markkinointiin ja liiketoimintaan
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2016)
Työn tarkoituksena oli tutkia pop up-tapahtumia järjestäneiden yrittäjien kokemuksia tapahtumista ja tuoda esiin heidän näkökulma aiheesta. Tarkoituksena oli pureutua yrittäjien näkemyksiin, että kokevatko he hyötyneensä ...
Lautasmallin esittämisen vaikutus lautasmallin mukaiseen ruokailuun ja sosioekonomisen aseman vaikutus ruokatottumuksiin
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2016)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää yläkouluikäisten terveys- ja ruokatottumuksia sekä niiden eroja tyttöjen ja poikien välillä. Lisäksi työssä tutkittiin sosio-ekonomisten tekijöiden vaikutusta koettuun ...
Perehdyttämisaineisto Ilmajoen seurakunnalle : Yhteistyöllä tuloksiin, iloa, valoa ja voimia työyhteisöön
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2016)
Yhteistyöllä organisaatio pystyy työskentelemään tehokkaasi, oppimaan, kehittymään, tuottamaan ja luomaan uutta. Työntekijän käyttäessä työssään omia vahvuuksiaan sekä työnantajan mahdollistaessa kehittymisen työssä ...
Ympärivuorokautisessa laitoshoidossa asuvien ikääntyneiden ravitsemus : Kauhajoen terveyskeskuksen keittiö
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2016)
Ihmiset elävät nykyään kauemmin ja tällöin myös ikääntyneiden määrä lisääntyy. Ravitsemustila vaikuttaa ikääntyneen terveyteen, toimintakykyyn ja elämänlaatuun (Valtion ravitsemusneuvottelukunta 2010, 5), joten hyvä ...
Kokousasiakkaiden tyytyväisyys Seinäjoen hotellien kokouspalveluihin
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2016)
Nykyisessä kilpailutilanteessa asiakaskeskeinen palvelu on erityisen tärkeää, mutta myös kokouspalvelujen sisällöllä on merkitystä. Kokouspalvelut koostuvat monista eri tekijöistä, jotka ovat vuorovaikutuksessa toisiinsa, ...
Yksiköiden toiminnan yhtenäistäminen. Case: Ravintolamaailma Hesburger ja Hesburger Torikeskus
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2016)
Tutkimuksen tavoitteena oli suunnitella Ravintolamaailmaan Hesburgeriin ja Hesburger Torikeskukseen yhtenäinen toimintakulttuuri. Toiminnan tulee rakentua perusasioiden ympärille, jotka tulee ottaa käyttöön kummassakin ...
Tuotannon työturvallisuuden kehittäminen ja riskien hallinta
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2016)
Opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää toimeksiantajayrityksen nestepakkauslinja-työskentelyn vaarat. Vaaroja tunnistamalla, arvioimalla ja määrittämällä tehtiin työlista parannuskohteista työntekijöiden turvallisuuden ...
Lähiruoan käyttö Etelä-Pohjanmaan ravintoloissa, kahviloissa ja pitopalveluyrityksissä
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2016)
Opinnäytetyö toteutettiin toimeksiantona Into Seinäjoelle. Työn tarkoituksena oli tutkia lähiruoan käyttöä Etelä-Pohjanmaan ravintoloissa, kahviloissa ja pitopalveluyrityksissä. Tavoitteena oli selvittää yritysten lähiruoan ...
Kouluruoan ravitsemuksellinen laatu Ilmajoella : Case: Jaakko Ilkan koulu
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2016)
Opinnäytetyön tavoitteena oli tutkia kouluruokailusuosituksen (2008) ja suomalaisten ravitsemussuositusten (2014) toteutumista Ilmajoen kunnan kouluruokalistalla. Tutkimuksen avulla selvitettiin, miten ravitsemussuositukset ...
Toimitilajohtamisen kehittäminen Isonkyrön kunnassa : Palvelukuvaukset ruokahuolto ja siivous
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2016)
Opinnäytetyön toimeksiantaja on Isonkyrön kunta. Isonkyrön kunnan tukipalvelut tuottaa kunnan ruoka- ja siivouspalvelut, sekä kiinteistöpalvelut. Kunnassa ei ole ollut käytössä palvelusopimuksia tukipalvelujen tuottamista ...