Haku
Viitteet 1-10 / 15
Ympäristöjärjestelmämalli hoitokotiin ISO 14001 -standardin mukaan
(Laurea-ammattikorkeakoulu, 2015)
Ympäristönsuojelu on puhutellut viime vuosikymmenten aikana koko maailman väestöä. Maapallolla on rajalliset resurssit ympäristön kantokyvylle, eikä länsimainen kulutuskulttuuri huomioi kehitysmaiden ympäristötuhoutumista ...
Elämyksen tuotteistaminen - Prototyyppi lounasravintolaan
(Laurea-ammattikorkeakoulu, 2015)
Tämän toiminnallisen opinnäytetyön aihe keskittyy elämykseen. Työn tarkoituksena oli tuotteistaa lounasravintolalle elämyksellinen tapa tarjota lounaspalveluita. Opinnäytetyön tavoitteena oli luoda lounasravintolalle uusi ...
Vapaaehtoistyömatkan lanseeraus Suomen markkinoille
(Laurea-ammattikorkeakoulu, 2012)
Vapaaehtoistyömatkailu on tällä hetkellä kasvava matkailun muoto. Kasvun ja globalisaation myötä kansainvälisille matkailutuotelanseerauksille on muodostunut kysyntää. Tämän opinnäytetyön tavoite oli lanseerata yksi ...
Kiinteistösihteerin perehdytysoppaasn kehittäminen
(Laurea-ammattikorkeakoulu, 2014)
Tämä opinnäytetyö on tehty Validia Asumisen kiinteistösihteerin perehdyttämiseksi. Validia Asuminen tuottaa asumispalveluita fyysisesti vammaisille ja ikäihmisille. Tämä opinnäytetyö on toiminnallinen ja siinä korostuu ...
Asiakaskokemuksen tiedonkeruun monipuolistaminen BarLaureassa
(Laurea-ammattikorkeakoulu, 2014)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli löytää ja testata uudentyyppisiä tiedonkeruun menetelmiä asiakaskokemuksen näkökulmasta. Toimeksiantajana oli BarLaurea, Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijaravintola, jossa hyödynnetään ...
Kokouspalvelun kehittäminen BarLaurea:ssa
(Laurea-ammattikorkeakoulu, 2012)
Laurea-ammattikorkeakoulu Tiivistelmä
Laurea Leppävaara
Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohto
Skog, Pia
Kokouspalvelun kehittäminen BarLaurea:ssa
Vuosi 2011 Sivumäärä 62
BarLaurea kuuluu yhtenä ...
Henkilöstön suhtautuminen aluekeittiömallin käyttöönottoon Orimattilassa
(Laurea-ammattikorkeakoulu, 2010)
Kunnalliset palvelut ovat muutosvaiheessa. Useassa kunnassa ruokapalvelut ovat muutoksen edelläkävijöitä.
Ruoanvalmistusta tehostetaan keskittämällä toimintaa useista valmistuskeittiöistä harvempiin aluekeittiöihin. ...
Foursquare osana Finnairin digitaalista markkinointiviestintää
(Laurea-ammattikorkeakoulu, 2012)
Opinnäytetyön tavoitteena oli luoda Finnairille uusi toimiva markkinointikanava, jota se pystyy opinnäytetyössä esitettyjen kehitysehdotusten pohjalta tulevaisuudessa hyödyntämään. Finnair halusi ottaa uudeksi digitaaliseksi ...
Konserni X - tiimityöskentely ja työnkierto
(Laurea-ammattikorkeakoulu, 2010)
Tiimityöskentelyn ja työnkierron merkitys menestyvälle yritykselle on valtavassa kasvussa. Tiimipohjaisissa yrityksissä yhä useammin johtajat ovat suunnannäyttäjiä ja tiimit tekevät itsenäisesti päätöksiä.
Opinnäytetyön ...
Noutopöytäkoulutuksen tuoma lisäarvo horeca-alan asiakkaalle - esimerkkinä Buffet on the road -koulutus, Unilever Foodsolutions
(Laurea-ammattikorkeakoulu, 2010)
Opinnäyteyön tavoitteena oli tutkia, minkälaista lisäarvoa noutopöytäkoulutus tuotti horecaalan
asiakkaille ja minkälainen noutopöytäkoulutus oli palvelutuotteena. Esimerkkinä oli
elintarviketeollisuusalan yrityksen ...