Haku
Viitteet 1-10 / 38
Henkilöstöjohtaminen ja työn imu Delicatessen-ravintoloissa
(2019)
Tämä opinnäytetyö käsitteli henkilöstöjohtamista ja työn imua toimeksiantajayrityksessä. Opinnäytetyöllä oli kolme tavoitetta. Ensimmäisenä tavoitteena oli selvittää toimeksiantajayrityksen työntekijöiden näkemykset ...
Virkistyspäivien vaikutus työhyvinvointiin
(2019)
Tämä opinnäytetyö käsittelee työhyvinvointia ja kuinka organisaation henkilöstölleen järjestämät tyhy-tapahtumat vaikuttavat henkilöstön työhyvinvointiin? Opinnäytetyön tarkoitus on luoda kehitysehdotuksia, kuinka kehittää ...
Asiakastyytyväisyystutkimus: Case Ravintola Deli
(2019)
Tässä opinnäytetyössä tehtiin asiakastyytyväisyystutkimus Pohjois-Tapiolan ravintola Delille. Ravintola Deli on S-ryhmän ketjuravintola. Samoissa tiloissa ravintolan kanssa toimii myös ravintola Fafa’s. Ravintolan ...
Developing Quality of School Meal and Start-up Business Plan of New Canteen Model in Viet Nam
(2019)
School nutrition in general and school lunch in particular play an important role in the de-velopment of the student, physically and mentally. However, the differences the economies in different countries creates a disparity ...
Myyntinäyttelyn asiakaskokemuksen kehittäminen palvelumuotoilun keinoin
(2019)
Opinnäytetyö käsitteli palvelun asiakaskokemuksen kehittämistä kohdeorganisaation palvelussa. Kehittämisen kohteena oli ammattikeittiöiden kokonaistoimittaja Dieta Oy:n tarvikemyyntinäyttely. Opinnäytetyön tavoitteena oli ...
Omavalvontasuunnitelma Horsbäck Lunch Cafén suurkeittiölle
(2019)
Kaikilta elintarvikealan yrityksiltä vaaditaan pakollinen kirjallinen omavalvontasuunnitelma. Lailla pyritään turvamaan elintarvikkeiden laatua tuotannosta kuluttajalle. Omavalvontasuunnitelmasta on vastuussa elintarvikeyrittäjä, ...
Reducing & reselling food waste : Case BarLaurea
(2019)
The concept of food waste and food loss refers to the food that is disposed of the supply chain to consumers table, food that was meant for human consumption. The loss may be intentional or unintentional but eventually ...
Kehittyminen esimiehenä kahvilayrityksessä
(2019)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena on seurata ja kehittää opinnäytetyöntekijän esimies- ja perehdytystyöskentelyä kahvilayrityksessä, sekä perehtyä yrityksessä hiljattain lanseerattuun perehdytysprosessiin.
Opinnäytetyön ...
Using Service Marketing in Establishing a Cafe-bakery in Finland
(2019)
In order to gain customer attraction and retention, service is the key to create a lasting relationship between the service provider and customer. The purpose of this thesis is to firstly analyze the customers’ expectations ...
Establishing cafeteria bakery 'Northern light'
(2019)
The author writes about own thoughts and business idea based on personal idea only, which would like to implement in Helsinki, Finland. The main goal of this thesis is to make potential business idea for own company of the ...