Haku
Viitteet 1-10 / 122
Päivittäistavarakaupan henkilöstön työhyvinvointi : Case Lidl Mikkeli
(2020)
Tämän tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää henkilöstön työhyvinvoinnin tämän hetkinen tila ja tehdä sen pohjalta mahdollisia kehittämisideoita. Tutkimuksessa oli mukana Mikkelissä toimiva Lidl-myymälä. Työssä tutkittiin ...
Asiakaskokemus ja palvelupolku Lappeenranta Spassa
(2019)
Tämän opinnäytteen aiheena on asiakaskokemuksen, asiakastyytyväisyyden ja palvelupolun tutkiminen Lappeenranta Spassa. Opinnäytteessä perehdyttiin ja tutkittiin asiakkaan reagointia palveluun ja sen laatuun niin teoriassa ...
KOTISIRKAT AMMATTIKEITTÖIDEN KÄYTTÖÖN
(2019)
Maapallon kasvava väestö edellyttää kestäviä ratkaisuja ruoan ja erityisesti proteiinintuotantoon. Eläinperäisen proteiinin tuotantoon ja käyttöön liittyy ilmaston kannalta kriittisiä tekijöitä, mikä on li-sännyt kiinnostusta ...
Punkaharju tutuksi: Luontomatkailua kehittäen
(2020)
Punkaharju on luonnonkaunis paikka ja sen matkailupotentiaali on jäänyt hieman unohduksiin. Punkaharjun Matkailu ry yhdessä paikallisten yrittäjien kanssa haluaa kehittää Punkaharjun matkailua ja siihen tarvittavaa ...
Ravintolan juomalista myynnin tukena
(2019)
Tämän toiminnallisen opinnäytetyön tavoitteena oli kehittää toimeksiantaja Kenkäveron ravintolalle juomalista myynnin tukemiseksi. Lisäksi tavoitteena oli kehittää ravintolan henkilökunnalle tuotekansio valikoimissa olevista ...
Esimiesten työhyvinvointi matkailualan yrityksessä
(2019)
Tutkimuksen tavoitteena oli kartoittaa yritys X:n esimiesten työhyvinvoinnin tila tutkimuksen ajankohtana ja saada selville hyvät ja kehitettävät kohteet sekä pohtia kehittämisehdotuksia. Tutkimuksessa on laaja teoreettinen ...
Pikaruokaravintola x:n henkilöstön työhyvinvointi
(2019)
Tutkimuksessa oli mukana kolme itäsuomalaista pikaruokaravintolan toimipistettä. Tutkimuksen tavoitteena oli selvittää pikaruokaravintola x:n kolmen toimipisteen henkilöstön työhyvinvoinnin tämän hetkinen tila. Työssä ...
Ehdotus syntymäpäiväjuhlapaketista 12-15-vuotiaille nuorille Järvikylpylään: Case: Hotel & Spa Resort Järvisydän
(2019)
Tämä opinnäytetyö tehtiin Hotel & Spa Resort Järvisydämen toimeksiannosta. Opinnäytetyön tarkoituksena oli teettää asiakaskyselyn ja teorian pohjalta ehdotus syntymäpäiväjuhlapaketista 12–15-vuotiaille nuorille Järvisydämen ...
LAUTASHÄVIKIN KARTOITTAMINEN JA VÄHENTÄMINEN : Ravintola Pohjolassa
(2021)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli perehtyä ruokahävikkiin ja kartoittaa case-yrityksessä syntyvää lautashävikin määrää ja laatua, sekä löytää mahdollisia kehityskohteita hävikin vähentämiseksi. Työn tilaajana on Ravintola ...
Uusien restonomiopiskelijoiden tutustuttaminen Mikkeliin pelillistämisen avulla
(2019)
Työn tavoitteena oli kehittää orientaatioviikolle soveltuvan opastuspelin prototyyppi, joka pelillisyyttä hyödyntäen lisäisi uusien restonomiopiskelijoiden aluetuntemusta Mikkelissä. Pelin prototyypin luominen tapahtui ...