Haku
Viitteet 1-10 / 589
Pirkanmaan Osuuskaupan keittiöt : Omavalvontasuunnitelma ja omavalvonnan tarkistesuunnitelma
(Tampereen ammattikorkeakoulu, 2012)
Omavalvonnan tarkoituksena on varmistaa keittiöiden ammattimaisuus, henkilökohtainen osaaminen, turvallisuus sekä riskien ennaltaehkäisy. Tarkoituksena on varmistaa yritysten valmistamien, varastoimien ja myytävien ...
Tilaviinit : Liiketoimintana Suomessa
(Tampereen ammattikorkeakoulu, 2013)
Opinnäytetyön tarkoituksena on selvitellä, millaisia kotimaisia viinejä ja viinitiloja Suomessa on ja mitä muuta oheistoimintaa tiloilla mahdollisesti on. Työssä keskitytään erilaisiin tiloihin ympäri Suomea lääneittäin. ...
Ruokapalvelun palvelusopimusmalli Vesilahden kunnan päivähoidon ruokapalveluun
(Tampereen ammattikorkeakoulu, 2011)
Opinnäytetyön toimeksiantaja on Vesilahden kunta, tukipalvelut/ ruokapalvelut. Vesilahden kunnassa on niin sanottu epävirallinen tilaaja- tuottajamalli, ja kunnassa ei ole ollut käytössä erillistä palvelusopimusta ...
Ravintola Wok Wokin kehitysprosessi
(Tampereen ammattikorkeakoulu, 2010)
Opinnäytetyö tehtiin ravintola Wok Wokin toimeksiannosta. Työssä opiskelijat selvittivät, mitä saavutettiin kehitysprosessin avulla ja kuinka se vaikutti ravintolan liiketoimintaan. Wok Wokin yrittäjälle työ antoi ...
Perehdytys muutoksen tukena
(Tampereen ammattikorkeakoulu, 2016)
Opettajien työnkuva on muuttunut viime vuosina, opettajan työtehtävät ovat laajentuneet sekä monipuolistuneet. Työnkuvan muutokseen ovat vaikuttaneet, mm. toisen asteen ammatillisen koulutuksen muutokset sekä Länsirannikon ...
Ruostumattomien teräspintojen suojaaminen
(Pirkanmaan ammattikorkeakoulu, 2009)
Opinnäytetyössä tutkittiin ruostumattomien teräspintaisten hissikorien suojaa-mista ja siitä saatavia hyötyjä. Tutkimuksen tavoitteena oli tuottaa KiiltoClean Oy:lle tietoa ja aineistoa heidän uudesta kehitys asteella ...
Joulumarkkinoinnin suunnittelu : Ravintola.fi-mobiiliapplikaatio
(Tampereen ammattikorkeakoulu, 2013)
Opinnäytetyön aiheena oli Ravintola.fi-mobiiliapplikaation joulumarkkinointikampanjan suunnittelu. Kampanjan tarkoituksena oli kasvattaa mobiiliapplikaation latausmääriä. Kohdeyritys Restamax julkaisi kanta-asiakkailleen ...
Palvelu kouluruokailussa
(Tampereen ammattikorkeakoulu, 2013)
Tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää miten Linnan Ateria Oy:n asiakkaat, jotka ruokailevat Hämeenlinnan kantakaupungin kouluruokailussa, kokevat tämän hetkisen palvelun ja löytää keinoja kehittää palvelua paremmin ...
Ravintola Suomalainen Klubi : Kabinettien käyttöasteen selvitys
(Tampereen ammattikorkeakoulu, 2013)
Opinnäytteen toimeksiantaja oli Armas C´atering Oy, joka aloitti ravintolatoiminnan Tampereen Suomalaisella Klubilla huhtikuussa 2013. Ravintolatoimintaa Klubilla on ollut aina, mutta yrittäjän vaihtuessa toimintaa ...
Kasvisruokalistan tuotekehitys
(Tampereen ammattikorkeakoulu, 2012)
Tämän opinnäytetyön tarve on lähtenyt asiakaspalautteista, joissa toivottiin kasvisruokavalion tuotekehitystä ravintoaineiden osalta. Tavoitteena oli laatia neljän viikon kiertävä ruokalista vegaaneille ja lakto-ovoveget ...