Haku
Viitteet 1-10 / 42
Yrityskuvan eroavaisuudet - sisäisen, ulkoisen ja tavoitekuvan vertailu
(Savonia-ammattikorkeakoulu, 2011)
Opinnäytetyön tavoitteena oli kuvailla pohjoissavolaisen kohdeyrityksen yrityskuva. Samalla haluttiin selvittää, miten kohdeyrityksen sisäinen ja ulkoinen yrityskuva mahdollisesti eroaisivat toisistaan sekä yrityksen ...
Yrittäjien näkemykset elintarvikehankkeiden vaikuttavuudesta yritystoimintaan
(Savonia-ammattikorkeakoulu, 2016)
Tiivistelmä
Euroopan unionin rakennerahastojen tavoitteena koko unionin alueella on ollut vahvistaa Euroopan ja sen eri alueiden kilpailukykyä, työllisyyttä ja hyvinvointia. Yrityksille tarjottiin käynnistämistukea, ...
Sisäinen viestintä koulutusorganisaation muutosprosessissa
(Savonia-ammattikorkeakoulu, 2016)
Tutkimuksen toimeksiantaja on Savon koulutuskuntayhtymän hyvinvointialana sosiaali- ja terveysala.
Tutkimusaineistoa muodostavat usealta vuodelta olevat työhyvinvoinnin taustoja avaavat työssäolobarometrikyselyistä
saadut ...
Ammatillisen osaamisen kehittyminen : Ammattitaitoa täydentävien tutkinnon osien oppiminen käytännössä
(Savonia-ammattikorkeakoulu, 2013)
Ammatillisessa osaamisessa yhdistyvät ammattiin kuuluvat tiedot ja taidot tarkoituksen mukaiseksi kokonaisuudeksi. Ammatillinen osaaminen on sekä teoriaa että käytäntöä ja sen kehittymisessä on tärkeää näiden tietojen ja ...
Kotiutumista edistävien palveluiden käytettävyys
(Savonia-ammattikorkeakoulu, 2015)
Palveluiden käytettävyys ja niiden houkuttelevuus ovat suhteessa niiden tuottamaan lisäarvoon asiakkaalle. Kotiutuva henkilö ei ole aina valmis maksamaan palveluista, vaikka on epävarma kotona selviytymisestään. Tämän ...
Näkökulmia osa-aikatyöstä kokoaikatyötä tekevien kertomana Fazer Amican ravintoloissa Itä-Suomessa
(Savonia-ammattikorkeakoulu, 2010)
Tyypillisiä osa-aikaisten työsuhteiden toimialoja Suomessa ovat kaupan sekä majoitus- ja ravitsemistoiminnan alat. Osa-aikatyön tekeminen on tutkimusten mukaan lisääntynyt hotelli- ja ravintola-alalla. Tämän tutkimuksen ...
Perheravintolan lapsiystävällisyyden arvioimiskriteeristö
(Savonia-ammattikorkeakoulu, 2012)
Tämä opinnäytetyö on tutkimus- ja kehitystyö, jonka tavoitteena oli luoda arvioimiskriteeristö ravintoloiden lapsiystävällisyyden arvioimiseksi, kun kyseessä on taaperoikäinen lapsi. Taaperoikäisellä lapsella tarkoitetaan ...
Osaamisen johtaminen ja ammatillisen opettajan kvalifikaatiot : Case:Savon koulutuskuntayhtymä, hotelli-, ravintola- ja cateringala
(Savonia-ammattikorkeakoulu, 2013)
Nopeasti uudistuvassa ja muuttuvassa työelämässä henkilöstön osaamisen merkitys organisaation kilpailukyvyn ylläpitämisessä on entisestään kasvanut. Yhä suurempaan rooliin nousee organisaatioiden kumuloitunut ydinosaaminen, ...
Maahanmuuttajien työhön sitoutuminen kiinteistöpalvelualalla
(Savonia-ammattikorkeakoulu, 2013)
Kiinteistöpalveluala kärsii työvoiman saatavuuden heikkenemisestä. Keskeisimpinä syinä ovat Suo-men väestön ikärakenne ja alan heikko vetovoimaisuus. Osin näistä syistä johtuen maahanmuutta-jien osuus alalla on kasvava ja ...
Palvelujen käytettävyys laadun näkökulmasta : tapaustutkimus kylpylähotellissa
(Savonia-ammattikorkeakoulu, 2015)
Palveluiden osuus Suomen taloudessa on merkittävä. Jotta palveluyritysten kilpailukyky säilyy, on niiden kyettävä ylläpitämään laadukasta palvelua ja luomaan hyviä asiakaskokemuksia. Nopeasti muuttuvat toimintaympäristöt ...