Haku
Viitteet 1-10 / 11
Kasvisruokailukokemuksia Lappeenrannassa
(Saimaan ammattikorkeakoulu, 2010)
Tarkoituksena oli selvittää kasvisruokailun tämänhetkistä tilannetta Lappeenrannan ravintoloissa lakto-ovovegetaarisen ruokavalion näkökulmasta. Lappeenranta on kaupunki Kaakkois-Suomessa, jonka asukasluku on ollut ...
Työturvallisuustilanne Etelä-Karjalan ravintoloissa
(Saimaan ammattikorkeakoulu, 2010)
Tämän opinnäytetyön aiheena oli selvittää Etelä-Karjalan alueen ravintoloiden työturvallisuuden taso. Pääasiassa keskityttiin yksintyöskentelyyn, väkivallan uhan ilmenemiseen ja siihen, oliko yrityksissä tehty vaarojen ...
Häätuotteen hinnoittelu- ja tuotekehitysprosessi
(Saimaan ammattikorkeakoulu, 2010)
Opinnäytetyön tavoitteena oli Kartanon morsian -menun hinnoittelu- ja tuotekehitysprosessin kuvaaminen. Kartanon morsian -menu kehitettiin ja hinnoiteltiin Kartanohotelli Radansuulle, joka sijaitsee Iitissä. Hinnoittelussa ...
Työturvallisuuden kehittäminen, case: Hotelli-Ravintola Kägöne
(Saimaan ammattikorkeakoulu, 2010)
Tämä opinnäytetyö tarkasteli työturvallisuutta pienessä, alle kymmenen henkeä työllistävässä hotelli-ravintolassa. Työturvallisuus muodostuu useasta eri osa-alueesta, joita ovat muun muassa paloturvallisuus, ergonomia, ...
Kreikkalainen ruokakulttuuri tuotekehitysprojektin ja markkinoinnin kehittämisen apuvälineenä
(Saimaan ammattikorkeakoulu, 2010)
TIIVISTELMÄ
Vilma Sopanen
Kreikkalainen ruokakulttuuri tuotekehitysprojektin ja markkinoinnin kehittämisen apuvälineenä, 29 sivua
Saimaan ammattikorkeakoulu, Imatra
Matkailu ja ravitsemispalvelut, Hotelli- ja ravintola-alan ...
Kilpailijan tuotteiden analysointi tuotekehittelyn apuna
(Saimaan ammattikorkeakoulu, 2010)
Tarkoituksena oli selvittää, minkälaisia lounaspalveluita Lappeenrannan keskustan ruokaravintolat tarjoavat. Opinnäytetyön tekijän työpaikalle Lappeenrannan Huviretkeen on harkittu lanseerata lounastuote. Opinnäytetyössä ...
Asiakaspalvelun laatu ravintola Olterissa
(Saimaan ammattikorkeakoulu, 2010)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli tutkia Imatralla liikekeskus Mansikkapaikassa toimivan Ravintola Olterin asiakaspalvelun laatua. Aihevalintaan vaikutti se, että opiskelija on työskennellyt kyseisessä ravintolassa ja ...
Karjalan elävä ruokaperinne uunin lämmöstä
(Saimaan ammattikorkeakoulu, 2010)
Opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää, mikä on uunin merkitys karjalaisessa perinneruokakulttuurissa. Tutkimuksessa selvitettiin uunin kehitystä, hyödyntämistä ja käyttöä Karjalassa, perinteisiä uuniruokia sekä karjalaisen ...
Henkilöstökoulutuksen vaikuttavuus case: Abc Särkisalmi
(Saimaan ammattikorkeakoulu, 2010)
Tämä opinnäytetyö oli tutkimus henkilöstökoulutuksen vaikuttavuudesta. Tutki¬muksen kohteena oli Abc Särkisalmi, vuonna 2009 avattu liikennemyymälä Pa-rikkalan Särkisalmella. Tässä opinnäytetyössä haluttiin selvittää onko ...
Matkailun yhteistyön mahdollisuudet, case: Simpeleen matkailuvalmiuksien kehittämiseen liittyvän osuuskunnan perustamisen selvittäminen
(Saimaan ammattikorkeakoulu, 2010)
Rautjärven kunnan ja Simpeleen taajaman elinkeinotoimintaa on lähdetty kehittämään hankekokonaisuuksien avulla. Tavoitteena on saada vireyttä kunnan yritystoimintaan ja paikalliseen yhteisöön kehittämällä sen vaatimia eri ...