Haku
Viitteet 1-10 / 59
Lisäpalvelutuotteiden myyntityö kokousasiakkaille : Case: SOK Tampereen yritysmyynti – kokousasiakkaiden kiinnostus lisäpalvelutuotteita kohtaan
(Tampereen ammattikorkeakoulu, 2017)
Asiakkaiden tarpeiden tunnistaminen palveluiden kehittämisessä on avainsana menestyvälle yritystoiminnalle. Tarpeiden tunnistaminen mahdollistaa uusien tuotteiden ja palveluiden kilpailuedun, jatkuvasti muuttuvilla ...
Verkkosivupalvelun kaupallistaminen : Case Tuepaikallista.fi
(Tampereen ammattikorkeakoulu, 2017)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli luoda toimiva liiketoimintasuunnitelma Tuepaikallista.fi -verkkosivupalvelulle sekä selvittää keskeisimmät kaupallistamista tukevat ja rajoittavat tekijät. Työn teoriapohja koostuu ...
Asiakaskokemus Ravintolassa : case: Olympia-kortteli
(Tampereen ammattikorkeakoulu, 2017)
Tämän tutkimuksen tavoitteena oli selvittää Tampereella sijaitsevan Olympia-korttelin asiakkaiden kokemuksia. Olympia-kortteli on 21. lokakuuta 2016 avattu kokonaisuus johon kuuluvat ravintola Muusa, Olympia Sali, Olympian ...
Cocktaillistan suunnittelu ja toteutus : Case Nightclub Tähti Tampere
(Tampereen ammattikorkeakoulu, 2017)
Opinnäytetyön aiheena oli suunnitella ja toteuttaa cocktaillista Nightclub Tähteen Tampereelle. Nightclub Tähti toimii työn toimeksiantajana. Työ on tehty, koska ravintolassa ei ole ollut aiemmin cocktaillistaa. Tutkimuksen ...
Kiitos palautteestasi! : Tekme Oy
(Tampereen ammattikorkeakoulu, 2017)
Tässä opinnäytetyössä käsitellään asiakaspalautteita ja niihin vastaamista. Tarkoituksena on kehittää aineistoa teemoittaen asiakaspalautteisiin vastaamista sekä tehdä opas palautevastausten laatimisen avuksi. Lisäksi ...
Kahvilatuotteiden kehittäminen : case: Ravintola New York
(Tampereen ammattikorkeakoulu, 2017)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli kehittää työn toimeksiantajana toimivan Ravintola New Yorkin kahvilan tuotevalikoimaa, erityisesti sen suolaisia tuotteita. Tutkimusongelma kohdennettiin opinnäytetyössä seuraavasti: ...
Kokoustilan kehittäminen : case: Jatsi, Scandic Pori
(Tampereen ammattikorkeakoulu, 2017)
Tämä opinnäytetyö käsittelee Scandic Hotels Oy, Porin yksikön kokoustilan kehittämistä. Kesällä 2016 Scandic Hotelli Porin ravintolaa laajennettiin kokous- ja juhlatila Jatsilla, minkä päätarkoitus on toimia kokous- ja ...
Asiakastyytyväisyys : Case: Bakery Cafe
(Tampereen ammattikorkeakoulu, 2017)
Opinnäytetyö tehtiin yhteistyössä Tampereen Bakery Cafen kanssa. Työn tarkoituksena on selvittää kahvilan asiakkaiden tyytyväisyyttä lounaaseen, aamiaiseen sekä palveluympäristöön ja henkilökuntaan. Samalla selvitettiin, ...
Kulttuuritaustan vaikutus hotelliasiakkaan palvelukokemukseen
(Tampereen ammattikorkeakoulu, 2017)
Opinnäytetyö käsittelee kulttuuritaustan vaikutusta hotelliasiakkaan palvelukokemukseen. Työn tavoitteena on selvittää, millaisia kokemuksia eri kulttuuritaustaisilla henkilöillä on majoitusalan yritysten palveluista. ...
Tapahtumajärjestäminen : Case Koko Suomen Kyläjuhla
(Tampereen ammattikorkeakoulu, 2017)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli järjestää, yhteistyössä Tampereen Paistinkääntäjät ry:n, Pirkanmaan Keittiömestarit ry:n, Juveneksen ja Tampereen ammattikorkeakoulun palveluliiketoiminnan koulutusohjelman restonomiopiskelijoiden ...