Haku
Viitteet 1-10 / 11
HYVÄT TYYPIT, PARHAAT TIIMIT : tiimien kehittämisprojektin suunnitelma
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2016)
Opinnäytetyön tavoitteena oli suunnitella kehittämishanke ja ohjelman sisältö koko puhtauspalveluhenkilöstöä osallistavaan tiimityöhön. Aiemmat tutkimukset sekä kirjallisuus osoittavat, että tiimihankkeen toteutuksessa on ...
Taloudellinen ja ekologinen kestävyys hotelli-, ravintola- ja catering-alan koulutuksessa
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2016)
Tiivistelmä
Opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää taloudellisen ja ekologisen kestävyyden opetusta hotelli-, ravintola- ja catering-alalla. Toimeksiantajana opinnäytetyössä oli Koulutuskeskus Salpaus. Työllä selvitettiin, ...
Asiakaskokemuksen mittaaminen ja palvelupolun arviointi Juvenes-Yhtiöiden ravintoloissa
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2016)
Opinnäytetyön tavoitteena oli mitata asiakaskokemusta palvelupolun kriittisissä kontaktipisteissä sekä samalla arvioida palvelupolku Juvenes-Yhtiöt Oy:n ravintoloissa. Työn tavoitteena oli myös tutkia asiakaskokemuksen ...
Ravintola Kasarminan keinot ruokahävikin vähentämiseen
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2016)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää Ravintola Kasarminassa syntyvän ruokahävikin määrä ja kehittää keinoja sen vähentämiseen. Ravintola Kasarmina on Mikkelin ammattikorkeakoulun pääopiskelijaravintolana, joka ...
Helppoa ja herkullista ruokaa eteläsavolaisista raaka-aineista
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2016)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli kehittää helppoja, herkullisia ja nykyaikaan sopivia reseptejä eteläsavo-laisia elintarvikkeita käyttäen. Työn tavoitteena oli kasvattaa eteläsavolaisten elintarvikkeiden tunnettavuutta ja ...
Nutritional quality of children’s menu
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2016)
This thesis is about nutrient content of food for children. The quality and good content of nutrients are incredibly important things, because they affect on children’s future life and their habits of food consumption. It ...
Liiketoimintamahdollisuuden kartoittaminen : Ateriapalveluyritys
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2016)
Tämä opinnäytetyö sai alkunsa työelämän tarpeesta saada tietoa ateriapalvelutoiminnan kannattavuuden selvittämisestä. Työn toiveena oli selvittää asiakkaiden odotukset ja vaatimukset ateriapalvelutoiminnasta. Opinnäytetyön ...
Viinitastingin tuotteistaminen palveluksi
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2016)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli kolmen erilaisen viinitasting-paketin tuotteistaminen palveluksi Mikkelin ammattikorkeakoulun kampusalueella sijaitsevaan Ravintola Talliin. Palvelun tuotteistamiseen kuului niiden ...
Asiakkaan osallistaminen ruokamatkailussa
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2016)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli pyrkiä selvittämään asiakkaan osallistamisen mahdollisuuksia ja rajoituksia ruokamatkailussa Etelä-Savossa. Työn tavoitteena oli selkeyttää asiakasta osallistavan ruokamatkailupalvelun ...
Älylinjaston käytettävyys : Kyselytutkimus Ravintola Kasarminan asiakkaille
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2016)
Älylinjasto on alallaan ainutlaatuinen patentoitu kehitystyön tulos. Sen kiinteä toimintayksikkö on asennettu Mikkelin ammattikorkeakoulun Kasarmin kampuksella toimivaan Ravintola Kasarminaan. Älylinjastopalvelu kertoo ...