Haku
Viitteet 1-9 / 9
Tatuointien vaikutukset rekrytointiprosessiin
(2020)
Tutkimuksen tavoitteena oli selvittää, onko näkyvillä tatuoinneilla vaikutuksia rekrytointi-prosessiin. Tutkimus rajattiin koskemaan rekrytointiprosessia, tatuointeja ja ravintola-alaa. Tutkimuksella selvitettiin, onko ...
Fine dining -ravintolan asettamat haasteet ja mahdollisuudet rekrytointiin
(2019)
Ravintola-alan työllisyystilanteesta on uutisoitu pitkään varsinkin eri sesonkien lähestyessä, sillä työvoimaa on ollut vaikea saada. Opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää, kuinka ravintola-alan työllisyystilanne näyttäytyy ...
Restonomin ylemmän ammattikorkeakoulutuksen tunnettuus palveluliiketoiminnan rekrytoijien keskuudessa
(2019)
Tutkimuksen tavoitteena oli selvittää ylemmän ammattikorkeakoulun restonomitutkintoon kohdistuvia mielikuvia ja tunnettuutta palveluliiketoiminnan työnantajien keskuudessa. Opinnäytetyössä selvitettiin, millaisia mielikuvia ...
Miten saadaan kokki keittiöön: Onnistumisen kokemuksia työntekijän saamisesta alalle, jossa on työvoimapula
(2020)
Tässä tutkimuksessa selvitettiin, miten saadaan työntekijöitä ravintola- ja catering-alalle Saarijärvi-Viitasaaren seudun kunnissa. Ravintola- ja catering-ala kärsii työvoimapulasta, ja ala ei ole vetovoimainen. Työ- ja ...
Lapin talvisesongin markkinointi hotelli-, ravintola- ja catering-alan tekijöille: Case: Extremely Nice Job Oy
(2019)
Opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää, mistä kanavista hotelli-, ravintola- ja catering-alan (horeca) tekijät tavoitettaisiin parhaiten markkinoinnin näkökulmasta, jotta kaikki Lapin sesonkitöihin halukkaat tekijät ...
Ravintola-alalla kohdatut rekrytoinnin haasteet ja vetovoiman lisääminen
(2022)
Ravintola-alalla kärsitään työvoimapulasta, joka vaikuttaa alan yrityksien toimintoihin ja kehitykseen. Työvoimapulan taustalla on alan heikko vetovoimaisuus, johon vaikuttavat monet tekijät kuten matala palkkataso. Alalle ...
Osatyökykyisten työntekijöiden työllistyminen ravitsemispalvelualalle
(2022)
Opinnäytetyön tarkoitus oli selvittää osatyökykyisten työntekijöiden rekrytointia ja työllistymisen esteitä ravitsemispalvelualalla. Työvoimabarometrien mukaan ravitsemispalvelualalla samoin kuin useilla muillakin aloilla ...
Keittiöhenkilökunnan perehdyttäminen: tutkimuksellinen kehittämistyö
(2023)
Perehdyttäminen on nykypäivänä todella tärkeää työelämässä. Se hyödyttää kaikkia osapuolia tasapuolisesti. Työntekijät arvostavat työpaikkaa, jossa heille annetaan riittävät tiedot, taidot ja välineet työn tehokkaaseen ...
Korona-ajan vaikutus rekrytointiprosessiin henkilöstöpalveluyrityksissä
(2023)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää rekrytoijien kokemuksia korona-ajan vaikutuksesta rekrytointeihin. Opinnäytetyössä tarkasteltiin korona-ajan aiheuttamia muutoksia henkilöstöpalveluyritysten rekrytoijien näkökulmasta. ...