Haku
Viitteet 1-10 / 155
Ihanan kamala kouluruoka: Kouluruoan kehittäminen asiakaslähtöisemmäksi Hyvinkään kouluissa
(2019)
Tiivistelmä
Opinnäytetyön tavoitteena oli tutkia mitkä asiat vaikuttavat hyvinkääläisten yläkouluikäisten nuorten alhaiseen ruokailuaktiivisuuteen. Kyselyssä kartoitettiin ruokailutottumuksia,
ruokatietoutta, omia ...
Ravitsemuksellinen laatu julkisten ruokapalvelujen hankinnoissa
(2019)
Julkiset ruokapalvelut valmistavat vuosittain noin 380 miljoonaa ateriaa. Useille ihmisille kodin ulkopuolella nautittu lounas on päivän ainut lämmin ateria. Suomalaiset ravitsemussuositukset ja hankintalaki luovat kehyksen ...
Lähikaupan palveluiden kartoittaminen ja kehittäminen: Case S-Market Tanelinranta
(2019)
Tutkimuksen tavoitteena oli kartoittaa, kuinka tyytyväisiä S-Market Tanelinrannan asiakkaat ovat nykyiseen palvelutarjontaan ja miten toimintaa voisi kehittää niin, että asiakkaille voisi muodostua entistä onnistuneempia ...
"Arvon tarjoilijatkin ansaitsevat" Tarjoilijan ammatti ja arvostus
(2019)
Opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää suomalaisen tarjoilijan ammatin ja arvostukseen liittyviä ilmiöitä aina historiasta tähän päivään sosiokulttuurisesta näkökulmasta tarkasteltuna. Tutkimuksen tarkoituksena oli saada ...
Restonomin ylemmän ammattikorkeakoulutuksen tunnettuus palveluliiketoiminnan rekrytoijien keskuudessa
(2019)
Tutkimuksen tavoitteena oli selvittää ylemmän ammattikorkeakoulun restonomitutkintoon kohdistuvia mielikuvia ja tunnettuutta palveluliiketoiminnan työnantajien keskuudessa. Opinnäytetyössä selvitettiin, millaisia mielikuvia ...
Kohti sairaala Novaa: Potilasruokailun kehittämistarpeet
(2019)
Opinnäytetyössä kartoitettiin Keski-Suomen sairaanhoitopiirin potilasruokailun nykytilaa ja sen kehittämistarpeita. Työn tavoitteena oli selvittää tämän hetkisen potilasruokailun aikataulut, eri työntekijäryhmien välinen ...
Ruokakasvatus ja ekologisuus lapsiperheiden arjessa
(2019)
Opinnäytetyössä selvitettiin lapsiperheiden ruokakasvatusta ja ekologisuutta jokapäiväisessä arjessa. Työn tavoitteena oli selvittää, miten ruokakasvatus ja ekologisuus ymmärretään ja miten ne ilmenevät perheiden arjessa ...
Kokemuksia sisäisestä palvelun laadusta ja motivaatiosta ABC-liikennemyymälässä
(Jyväskylän ammattikorkeakoulu, 2016)
Tutkimuksen ensimmäinen tavoite oli selvittää Osuuskauppa Keskimaan yhden ABC-liikennemyymälän palveluvastaavien ja liikennemyymälätyöntekijöiden kokemuksia sisäisestä palvelun laadusta ja sen kehittämisestä. Toisena ...
Asiakkuudenhallinta : Kumppanuuden kehittäminen
(Jyväskylän ammattikorkeakoulu, 2016)
Työn tavoitteena oli tutkia asiakkuudenhallintaa ja keskittyä kumppanuusmallin mukaisen toiminnan tutkimiseen. Kaupungin strategiseksi tavoitteeksi on asetettu kumppanuuden toimintamalli. Työn tavoitteena on selvittää ...
Ruokapalvelun laadun parantaminen ratkaisukeskeisen menetelmän avulla
(Jyväskylän ammattikorkeakoulu, 2011)
Opinnäytetyössä selvitettiin ravintolan ruokatuotannon laadun vaihtelevuutta. Ongelmana oli, miten saadaan ruokatuotantoprosessit tasalaatuisiksi ruokapalveluita tuotettaessa. Tavoitteena oli kehittää ravintolan ruokapalvelun ...