Haku
Viitteet 1-10 / 157
Suomenhevonen osana hyvinvointimatkailua
(2021)
Opinnäytetyön toimeksiantajalla Off-Piste Adventures Oy:llä oli tarve saada suomenhevosen asemaa parannettua. Tutkimuksen lähtökohtana oli saada suomenhevosen imagoa parannettua ja hevosmatkailun tunnettuutta lisättyä. ...
Ruokahävikin tuotteistaminen osana liiketoimintaa: Case: hävikkibanaanien tuotteistaminen
(2021)
Kehittämistyöhön pohjautuvassa tutkimuksessa tarkoituksena oli tarkastella ruokajärjestelmän kestävyyttä yritys- ja tuotekehityksen näkökulmista etsien vastausta siihen, kuinka yritykset voivat tuotteistamisen ja ...
Osa-aikaisuuden vaikutukset työmotivaatioon ja sitoutumiseen päivittäiskaupan yrityksessä X
(2021)
Kaupan alalla työntekijöiden keskuudessa osa-aikaiset työsuhteet ovat yleisiä. Yhä useampi työntekijä työskentelee osa-aikaisesti erilaisilla tuntisopimuksilla joko vapaaehtoisesti tai vastentahtoisesti. Osa-aikaiset ...
Lähijohtamisesta etäjohtamiseen : Lähiesihenkilöiden kokemuksia esihenkilötyön haasteista koronapandemian aikana
(2021)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli tutkia ammattikorkeakouluissa työskentelevien lähiesihenkilöiden johtamista koronapandemian aikana vuonna 2020. Työn tavoitteena oli kuvata esihenkilöiden kokemia koronapandemian vaikutuksia ...
Työntekijöiden sitoutuminen vuokratyöhön tapahtumasesongin jälkeen
(2021)
Opinnäytetyössä tutkittiin Eezy Henkilöstöpalvelut Oy:n työntekijöiden sitoutumista vuokratyöhön kesän tapahtumasesongin jälkeen. Tavoitteena oli saada selville se, että kuinka moni kesällä tapahtumissa työskennelleistä ...
Ruokakasvatus kouluruokailussa
(2020)
Opinnäytetyössä kartoitettiin, miten kouluruokailuun kytkeytyvästä ruokakasvatuksesta saadaan systemaattista. Työn tavoitteena oli tuottaa toimintamalli, jonka avulla kouluruokailuun kytkeytyvää ruokakasvatusta ohjataan ...
Laadukas toiminta gluteenittomassa leipomossa
(2020)
Tiivistelmä
Laadukas toiminta gluteenittomia tuotteita valmistavassa leipomossa vaatii hyvää omavalvontaa ja tuotantoprosessien oikea-aikaista rytmittämistä. Laatukäsikirja auttaa yritystä todentamaan toimintansa ...
Juvan kunnan matkailutilanne ja kehittämistarpeet
(2020)
Opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää, millainen on Juvan kunnan matkailutilanne ja kehittää pohjaa mahdolliselle matkailustrategialle. Tarkoituksena oli selvittää, mitkä ovat tällä hetkellä Juvan vahvuudet ja heikkoudet ...
Henkilöstöjohtaminen itseohjautuvassa organisaatiossa: Case GreenStar Hotels Oy
(2021)
Henkilöstöjohtaminen on yksi yrityksen tärkeimpiä menestystekijöitä. Tutkimuksen tehtävänä oli tunnistaa henkilöstöjohtamiseen liittyviä kehittämiskohteita joihin yrityksen johdon tulisi jatkossa kiinnittää huomiota. ...
Alkutuottajasta elintarvikkeiden jatkojalostajaksi : Ilmoitetun elintarvikehuoneiston perustaminen
(2020)
Opinnäytetyön avulla haluttiin selvittää, millaisia vaatimuksia ilmoitetulla elintarvikehuoneistolla on alkutuottajan näkökulmasta. Työssä keskityttiin lainsäädännön rakenteellisiin vaatimuksiin sekä yleisiin vaatimuksiin ...