Haku
Viitteet 1-9 / 9
Kestävän kehityksen opetusmateriaali opiskelijoille verkkototeutuksena
(2020)
Kestävä kehitys on kehitystä, jonka toiminnassa ja päätöksenteossa huomioidaan ympäristön, ihmisen ja talouden yhdenvertaisuus, täyttäen tämänhetkiset tarpeet kuitenkaan riskeeraamatta tulevaisuudessa sukupolvien mahdollisuutta ...
Elintarvikkeiden hygieniatavoitteiden ja vaatimusten kartoittaminen
(2023)
Insinöörityön tavoitteena oli tutkia elintarvikehygieniaa elintarvikemyymälöissä, ja näytteenottoprojektin avulla kartoittaa myymälöissä myytävien elintarvikkeiden mikrobiologista laatua. Työn aiheena oli tarkastella myös ...
Entsyymijauhetehtaan tukiohjelmien ja HACCP:n päivitys FSSC 22000:n ja FAMI-QS:n mukaan
(2024)
Opinnäytetyön toimeksiantajana oli Roal Oy, jolla on rakenteilla uusi jauhemaisia entsyymituotteita valmistava tehdas nykyisen tehtaan viereen. Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli päivittää osa tehtaan tuoteturvallisuutta ...
Tuoteturvallisuuskulttuurin kehittäminen elintarviketehtaassa
(2022)
Elintarvikealan toimija on vastuussa toimittamiensa tuotteiden laadusta ja turvallisuudesta [1]. Laadun ja tuoteturvallisuuden hallintaan ja valvontaan on olemassa monia eri tapoja, joista osaa käsiteltiin tässä insinöörityössä. ...
Tuotekehitysprosessin kehittäminen FSSC 22000 -sertifiointikelpoiseksi
(2022)
Insinöörityön aiheena oli Ca-Sa Välimeren Herkut Oy:n tuotekehitysprosessin päivittäminen FSSC 22000 -sertifiointikelpoiseksi. Työn tavoitteena oli määrittää yrityksen tuotekehityksen nykytila ja sen pohjalta päivittää ...
Työturvallisuus- ja elintarviketurvallisuuskulttuuri elintarvikeyrityksen tuotannossa
(2022)
Opinnäytetyössä perehdyttiin suomalaisen elintarvikeyrityksen työturvallisuus- ja elintarviketurvallisuuskulttuurin nykytilaan. Työn kirjallisessa osuudessa käsiteltiin työturvallisuutta sekä elintarviketurvallisuutta ...
Tuotantotilojen hygienia- ja riskienkartoitus
(2021)
Opinnäytetyön aiheena oli laatia VTT:lle omavalvontasuunnitelma kolmeen eri elintarvikkeiden käsittely- ja prosessointitilaan. Lisäksi tiloihin suoritettiin hygieniakartoitukset tilojen hygieniatason selvittämiseksi. ...
Elintarviketehtaan siivoussuunnitelman päivittäminen
(2023)
Elintarvikealalla hygienia on erittäin tärkeä osa tuoteturvallisuutta, minkä takia jokaisella elintarviketehtaalla tulisi olla käytössä yksityiskohtaiset siivoussuunnitelmat, joilla pystytään ylläpitämään yleistä hygieniatasoa. ...
Leipomon tuotantolinjan materiaalihävikkien mittaus
(2024)
Tämä opinnäytetyö tehtiin Vaasan Oy:lle. Opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää leipomon tuotantolinjan toiminnasta aiheutuvia materiaalihävikkejä. Opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää, mitä ja mistä eri materiaali ...