Haku
Viitteet 1-10 / 23
Ekologisen kestävyyden kehittäminen ravintola Paapan Kapakassa
(2021)
Tämän opinnäytetyön tekeminen perustuu ravintola Paapan Kapakan ekologisen kestävyyden tutkimiseen ja kehittämiseen. Tutkimuksen toimeksiantajana toimi Tampereen keskustassa sijaitseva, live- musiikistaan tunnettu ...
Toimitilapalveluiden sisäisen viestinnän kehittäminen
(2022)
Opinnäytetyön aiheena oli toimitilapalveluiden sisäisen viestinnän kehittäminen ja opinnäytetyön toimeksiantajana toimi yritys X. Toimeksiantaja ja haastateltavat pidettiin anonyymeina tietosuojasyistä. Opinnäytetyön aihe ...
Kahvikaistan kehittäminen visuaalisesti
(2022)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena on tutkia kehitettävän kahvikaistan visuaalista ilmettä palvelumuotoilun avulla. Kahvikaista olisi kahvila, josta saisi takuuvarmasti nopean kahvin mukaan unohtamatta ainutlaatuista ...
Vastuuhenkilöiden perehdytys ja työnopastus catering-yrityksessä
(2021)
Opinnäytetyön tavoitteena oli kehittää catering-yrityksen kontaktointiprosessia perehdytyksen sekä työnopastuksen avulla. Kontaktointiprosessin tueksi suunniteltiin kontaktointilomakkeet osana opinnäytetyötä. Lomakkeiden ...
Ergonomia siistijöiden työssä
(2022)
Tämä opinnäytetyö tehtiin toimeksiantona yritykselle Koti Puhtaaksi Oy ja sen tarkoituksena oli perehtyä siistijöiden työn ergonomiaan. Siistijöillä tarkoitetaan yrityksen kotisiivouksessa työskenteleviä henkilöitä ja ...
Esihenkilö- ja alaistaidot työhyvinvoinnin kehittämisessä
(2021)
Tässä opinnäytetyössä käsitellään esihenkilö- ja alaistaitoja työhyvinvoinnin kehittämisessä. Opinnäytetyössä pohdittiin tulevaisuuden muuttuvan työelämän osaamistarpeita, niin alaisen kuin esihenkilön näkökulmasta. ...
Kesätyöntekijöiden perehdytysprosessin tutkiminen toimeksiantajaorganisaatiossa
(2023)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää kesätyöntekijöiden perehdytysprosessin toimivuutta rahoitusalan organisaatiossa sekä kesätyöntekijöiden että heitä perehdyttävien työntekijöiden näkökulmasta. Opinnäytetyön ...
Perehdytyskansion luominen sesonkiravintolaan
(2023)
Opinnäytetyö on toiminnallinen ja se koostuu raportista sekä tuotoksesta. Opinnäytetyön tuotoksena syntyi perehdytyskansio sesonkiravintolaan Colorado Bar & Grill Levi. Opinnäytetyön tavoitteena oli luoda tiivis perehdytyskansio ...
Visuaalinen ruokalistamalli ruokakasvatuksen tueksi
(2021)
Children develop their eating habits and taste preference from a young age. Early eating habits could impact food preferences and eating habits in adulthood. Promoting healthy and balanced eating in early childhood may ...
Kehitysehdotuksia Hämeen ammattikorkeakoulun Valkeakosken toimipisteen kampusravintolaan
(2022)
Tässä opinnäytetyössä käsitellään Hämeen ammattikorkeakoulun Valkeakosken toimipisteen kampusravintolan muutos- ja kehitystarpeita toiminnallisen tilasuunnittelun osalta. Keittiön tarvittavat muutokset tehdään perustuen ...