Haku
Viitteet 1-10 / 11
Koira ravintolan tai kahvilan tiloissa - riski vai vetovoimatekijä? : Päijäthämäläisten yrittäjien suhtautuminen koiraystävällisyyteen
(2021)
Opinnäytetyö tutki Päijät-Hämeen ravintola- ja kahvilayrittäjien suhtautumista koiran kanssa vieraileviin asiakkaisiin. Tavoitteena oli myös selvittää millaisia riskejä ja positiivisia vaikutuksia koiraystävällisen palvelun ...
Scandic Kouvolan ravintola Bistron lisämyynti vastaanotossa
(2020)
Opinnäytetyön tavoitteena oli kehittää hotelli Scandic Kouvolan ravintola Bistron lisämyyntiä vastaanottotyössä. Tutkimuksen tarkoituksena oli kerätä tietoa vastaanotossa tapahtuvasta lisämyynnistä, asiakkaiden ostopolusta ...
Asiakaspalvelukoulutuksen suunnittelu ja toteutus : Case: Amarillo Lahti
(2020)
Opinnäytetyön tavoitteena oli suunnitella ja toteuttaa kaksi asiakaspalvelukoulutusta Amarillo Lahden ravintolatyöntekijöille. Lahden Amarillo kuuluu valtakunnalliseen Suomen Osuuskauppojen omistamaan Amarillo-ravintolaketjuun ...
Hotel Leikarin oheispalveluiden kehittäminen
(2020)
Tässä opinnäytetyön tarkoituksena oli kehitellä ja ideoida oheispalveluja hotellipalveluita tarjoavalle yritykselle. Opinnäytetyön tarkoituksena oli herättää ajatuksia yrityksessä mahdollisista oheispalveluista, joita ...
Ruoka-aineallergikon asiakaskokemuksen muodostuminen ravintolassa
(2023)
Opinnäytetyö käsittelee ruoka-aineallergioista kärsivien henkilöiden asiakaskokemuksen muodostumista Suomessa sijaitsevissa ravintoloissa. Opinnäytetyön tarkoitus on lisätä tietoa ruoka-aineallergioista ja tuoda allergikkojen ...
Asiakaspalvelun kehittäminen asiakastyytyväisyyskyselyn perusteella Espresso House Akseli -kahvilassa
(2022)
Opinnäytetyön tavoitteena oli kehittää Espresso House Akselin asiakaspalvelua hyödyntäen asiakastyytyväisyyskyselystä saatuja tuloksia.
Teoriaosassa selvitetään taustatietoa asiakaspalvelusta ja asiakkaan palvelukokemuksesta. ...
Kehittyminen hotellin vastaanottotehtävissä : päiväkirjamuotoinen opinnäytetyö
(2022)
Päiväkirjamuotoisen opinnäytetyön aiheena oli kehittyminen hotellin vastaanoton tehtävissä. Tavoitteena oli tunnistaa omia vahvuuksia ja kehityskohtia vastuuta ottavana työntekijänä. Työn yhteistyökumppanina toimi työnantaja ...
Asiakastyytyväisyyden selvittäminen : Ravintola Lamppu
(2023)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli tutkia asiakkaiden tyytyväisyyttä Ravintola Lampun toimintaan ja selvittää, millaisia kehittämisideoita asiakkailla on koskien ravintolan toimintaa, asiakaspalvelua, viihtyvyyttä ja ...
Asiakkaiden odotukset digitalisaatiosta majoitusalalla
(2023)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää majoitusalan asiakkaiden odotuksia digitalisaatiosta. Samalla pyrittiin tuottamaan hyötyä alan yritykselle ja tuomaan hyvin perusteltua, oikeaan tietoon perustuvaa lisätietoa ...
Hekilöstökokemuksen merkitys asiakaskokemuksessa
(2024)
Tutkimuksen tavoitteena oli ymmärtää henkilöstökokemuksen merkitystä asiakaskokemukseen. Tarkoituksena oli ymmärtää henkilöstökokemukseen vaikuttavia tekijöitä, kuten työympäristöä, teknologiaa ja työkulttuuria.
Tutkimus ...