Haku
Viitteet 1-10 / 13
Muutosjohtaminen ravintola-alan yrityksessä
(2020)
Opinnäytetyön aiheena oli tutkia, kuinka ravintola-alan case -yrityksen muutosjohtaminen on onnistunut ja kuinka sitä voidaan kehittää.
Opinnäytetyö toteutettiin kvalitatiivisena tutkimuksena, joka koostui teoria-osuudesta ...
Kestävä kehitys ja kiertotalous ravintola-alan restonomiopiskelijoille -aineistopaketin teoria
(2020)
Tämä opinnäytetyön tarkoituksena on tarkastella kestävää kehitystä ja kiertotaloutta ravintola-alan restonomiopiskelijoille sopivasta näkökulmasta. Opinnäytetyön tarkoituksena on lisäksi toimia teoriapohjana erikseen ...
Ympäristöystävällisyys ravitsemisliiketoiminnassa : lappeenrantalaisten yritysten toimintojen kartoitus
(2021)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli kartoittaa Lappeenrannan ravitsemisliikkeiden toimintojen ympäristöystävällisyyttä. Samalla oli aikomus selvittää, miten ravitsemisliikkeiden yritysjohtajat ja esimiehet suhtautuvat ...
Ravintola-alalla työskentelevien tietoisuus alansa työehtosopimuksesta
(2022)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää, millaisella tasolla tietämys ravintola-alalla työskentelevillä on oman alansa työehtosopimuksesta. Työssä tutkittiin, mitkä työehtosopimuksen osa-alueista ovat hyvin tiedossa, ja ...
Ravintola-alan työntekijät Lapin sesonkitöissä
(2022)
Opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää, miksi ravintola-alan työntekijät hakevat sesonkitöihin Lappiin, ja kuinka heitä voisi houkutella sekä rekrytoida paremmin.
Opinnäytetyössä käytettiin kvantitatiivista eli ...
Tapahtumapalveluiden kehittämissuunnitelma anniskeluravintolaan : Penny Pub
(2021)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli kehittää Joutsenolaisen yrityksen, Penny Pubin, tapahtumapalveluita. Työn tuloksena järjestettiin Tapahtuma X, joka pohjautui asiakaskyselyn vastauksiin.
Opinnäytetyön teoriaosuus sisältää ...
Perehdyttäjän rooli työntekijän alkutaipaleella : perehdytysoppaan toteuttaminen Don Papa Oy:n keittiölle
(2022)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli suunnitella ja toteuttaa perehdytysopas Lappeenrannassa sijaitsevan Don Papa Oy:n keittiölle. Yrityksellä ei ollut kirjallista perehdytysopasta vielä lainkaan. Tutkimusmenetelmänä oli ...
Erottautuvuudella menestykseen : lappeenrantalaisen Ravintola Ala-Nesteen joukkueruokailu
(2022)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli löytää lappeenrantalaisen Ravintola Ala-Nesteen erottautuvuustekijöitä, joilla ravintola voi mahdollisesti menestyä kilpailussa. Erottautuvuustekijöitä tarkasteltiin ravintolan tuotteiden, ...
Ravintola-alan opettajat osaksi työelämää : Saimaan ammattiopisto Sampon tarjoilijaopiskelijoiden käytännön opetuksen toimintatapojen kehittäminen
(2022)
Ravintola-alan vetovoimaisuus on kokenut kolauksen covid-19 pandemian vaikutuksesta. Ala kärsii sekä työntekijä- että opiskelijapulasta. Ongelma on laaja ja monisyinen. Tämä opinnäytetyö lähtee ajatuksesta, jossa laajaan ...
Asiakastyytyväisyyden selvittäminen : Ravintola Lamppu
(2023)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli tutkia asiakkaiden tyytyväisyyttä Ravintola Lampun toimintaan ja selvittää, millaisia kehittämisideoita asiakkailla on koskien ravintolan toimintaa, asiakaspalvelua, viihtyvyyttä ja ...