Haku
Viitteet 1-10 / 38
Kymijoen Ravintopalvelut -konsernin laadun kehittäminen ja toimintakäsikirjan laatiminen
(2021)
Opinnäytetyön tavoitteena oli kehittää Kymijoen Ravintopalvelut -konsernin laatua ja laadunhallintaa. Tutkimuksen tavoitteena oli konsernin vastuuhenkilöitä haastattelemalla selvittää heidän näkemyksiään konsernin laadun ...
FODMAP-ruokavalio Foodsterin asiakastapahtumassa
(2021)
Tavoitteena oli kerätä tietoa FODMAP-ruokavaliosta, jonka avulla pystyttiin järjestämään Lahden Foodsterissa asiakastapatuma. Lisäksi opinnäytetyön avulla Lahden Kespron Food Solution Manager sai käyttöönsä muistilistan ...
Koira ravintolan tai kahvilan tiloissa - riski vai vetovoimatekijä? : Päijäthämäläisten yrittäjien suhtautuminen koiraystävällisyyteen
(2021)
Opinnäytetyö tutki Päijät-Hämeen ravintola- ja kahvilayrittäjien suhtautumista koiran kanssa vieraileviin asiakkaisiin. Tavoitteena oli myös selvittää millaisia riskejä ja positiivisia vaikutuksia koiraystävällisen palvelun ...
How a la carte establishments implement worlwide restaurant trends in Finland
(2021)
The study was aimed at revealing how a la carte establishments implement worldwide restaurant trends in Finland. The author has implemented a research on the worldwide restaurant trends 2021 and has revealed the most ...
Tapahtuman suunnitteleminen : LaGeR ry:n 5. vuosijuhlat
(2021)
Opinnäytetyön tavoitteena oli kehittää perehdytysopas opiskelijayhdistys LaGeR ry:n 5. vuosijuhlien järjestämistä varten. Yhdistyksellä ei ollut käytössään ohjeistusta vuosijuhlien järjestämiseen, joten opinnäytetyössä ...
Room attributes improvement in Hotel Salpa
(2021)
The aim of the thesis is to define customer satisfaction about the rooms in Hotel Salpa. This study will provide the current satisfaction for certain customers that visited the hotel. As well, the study will propose some ...
Palvelualalla työskentelevien suomalaisten uuteen kulttuuriin sopeutuminen Thaimaassa ja Espanjassa
(2021)
Opinnäytetyön aiheena oli suomalaisten palvelualan työntekijöiden uuteen kulttuuriin sopeutuminen Thaimaassa ja Espanjassa. Opinnäytetyössä tavoitteena oli löytää kulttuurieroja teorian ja empiirisen tutkimuksen kautta, ...
Tunneälykkään esimiestyön kehittäminen : case: Suur-Seudun Osuuskaupan liikennemyymälät
(2021)
Nykyajan vaatimukset ja hektisyys luovat oman haasteensa esimiestyöhön. Hyvällä esimiehellä on tunneälyä, joka ei ole kiinni älykkyysosamäärästä. Tunneäly on taitavan johtamisen edellytys, jota on mahdollista kehittää. ...
Mukaan, kiitos : Piknik-paketin tuotekehitys
(2021)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli kehittää imatralaiselle Rimpsu-Reetalle mahdollisimman asiakaslähtöisesti uutuustuotteita, joita pystyttiin hyödyntämään suuremman take away -luonteisen tuotekokonaisuuden kokoamisessa. ...
Gamifying dark tourism : a study on how gamification could be used as a marketing tool in dark tourism museums : case National museum “Chornobyl”
(2021)
The thesis work studied the relationship between dark tourism and gamification by creating a concept of a marketing tool for the National Museum “Chornobyl”. The objective of the study was to demystify dark tourism museums’ ...