Haku
Viitteet 1-7 / 7
Instagram yökerhon markkinointiviestintäkanavana
(2020)
Opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää ja tunnistaa toimivat yökerhon Instagram-markkinoinnin keinot ja mahdollisuudet. Tutkimuksen tarve syntyi, kun toimeksiantajayritys Club Escapelta puuttui kokonaan sosiaalisen median ...
Sosiaalisen median vaikutus ja merkitys ravintolan markkinointikanavana
(2020)
Ravintola Revolution on monipuolinen anniskeluravintola, jolla on laaja asiakaskunta. Revolution hyödyntää aktiivisesti sosiaalista mediaa markkinoinnissaan. Digitalisaation tuomia etuja oli hyödynnetty tehokkaasti jo ennen ...
Cocktail Box - Tuoteinnovaatiolla koronavirusta vastaan
(2021)
Tutkimuksen tavoitteena oli selvittää, mitä hyötyä Cocktail Box -kampanjasta oli suomalaisille cocktailravintoloille ensimmäisen ravintoloiden täyssulun aikana keväällä 2020. Tutkimuksessa haluttiin saada selville kampanjan ...
Foodien ostopäätösprosessi ja ostopäätösmotiivien muodostuminen : Ostopäätösmotiivien määrittely asiakasymmärryksen avulla
(2019)
Opinnäytetyön tavoitteena oli lisätä ymmärrystä suomalaisten intohimoisten ruokaharrastajien eli foodieiden käyttäytymisestä ravintolanvalintaa koskevissa ostopäätösprosesseissa tuoden ilmi myös ostopäätökseen johtavia ...
Asiakkaiden odotuksia ja näkemyksiä tekoälyllä luotujen annoskuvien käytöstä ravintoloissa: ”Vielä isompi k*setus kuin kaunistellut oikeat kuvat”
(2023)
Ravintolat pohtivat alati keinoja kilpailla ja parantaa asiakastyytyväisyyttä asiakkaiden odotusten kasvaessa. Samaan aikaan tekoälyn rooli yhteiskunnassa on kasvanut viime vuosina merkittävän paljon. Sitä on alettu ...
Asiakaskunnan odotukset case Compass Group
(2022)
Opinnäytetyön tavoitteena on saavuttaa syvempi tietämys Compass Group ravintoloiden asiakaskunnan odotuksista, toiveista ja käyttäytymisestä. Asiakaskunta määrittää pääsääntöisesti sen, mitä ravintolan tuotevalikoimaan voi ...
Kuinka saada korkeakouluopiskelijat kokeilemaan uusia ravintoloita Jyväskylän alueella
(2022)
Markkinointi on tärkeä osa jokaisen yrityksen liiketoimintaa, toimialasta riippumatta. Tutkimme Jyväskylän alueen korkeakoulutason opiskelijoiden tottumuksia ravintolapalveluiden käytön suhteen. Tavoitteena oli saada käsitys ...