Haku
Viitteet 1-10 / 49
Unelmien juomakoulutus : Juomakoulutuksen tarve yrityksessä
(2018)
Opinnäytetyön keskeinen tavoite oli selvittää tietyn yrityksen anniskelutehtävissä toimivien työntekijöiden tarpeet ja toiveet juomakoulutuksen suhteen. Tutkimuksessa selvinneiden tarpeiden ja toiveiden perusteella ...
Mehiläiskuhnureiden tuotteistaminen ravintolakäyttöön
(Jyväskylän ammattikorkeakoulu, 2018)
Mehiläistarhaus yritys halusi tietoa mehiläiskuhnureiden kaupallisista mahdollisuuksista elintarvikkeena. Tietoa selvitettiin tekemällä esiselvitys kuhnureiden kysynnästä ravintola-alan yrityksissä. Tietoperustana tutkimuksessa ...
Elämyksellinen myymälämarkkinointi HoReCa-alan noutotukussa
(Jyväskylän ammattikorkeakoulu, 2018)
Opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää Kespro Jyväskylän tämänhetkisen elämyksellisen myymälämarkkinoinnin tila asiakkaiden kokemana. Lisäksi tutkimuksen avulla pyrittiin löytämään konkreettisia kehitysehdotuksia ...
Green Caren tuottama lisäarvo osaksi ammatillisen erityisoppilaitoksen vastuullista toimintaa
(Jyväskylän ammattikorkeakoulu, 2018)
Opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää, mitä lisäarvoa Green Care -toiminta voi tuoda ammatillisten erityisoppilaitosten vastuulliseen toimintaan. Tutkimuskysymykset koskivat Green Care -toiminnan lisäarvoa eri kohderyhmille ...
Luonnon hyvinvointivaikutusten hyödyntäminen palveluliiketoiminnassa : Case: Luontovoiman osaamisen kehittäminen
(Jyväskylän ammattikorkeakoulu, 2018)
Opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää, minkälaista osaamista tarvitaan tuotettaessa Green Care -palveluita ja miten osaamista voidaan kehittää. Green Care on luonnossa tapahtuvaa hyvinvointia edistävää toimintaa. ...
Päivittäistavarakauppa osatyökykyisten työllistäjänä
(Jyväskylän ammattikorkeakoulu, 2018)
Tutkimuksen tavoitteena oli selvittää työantajan näkökulmasta päivittäistavarakaupan mahdollisuutta työllistää osatyökykyisiä. Tutkimuskysymykset olivat: Mikä on päivittäistavarakaupan rooli ja mahdollisuudet osatyökykyisten ...
Haussa hyvä tyyppi : Ravitsemisalan yritysten haasteet ja ratkaisut henkilöstöhankinnassa
(Jyväskylän ammattikorkeakoulu, 2018)
Työvoimapula on tosiasia ravitsemisalalla. Osaavaa työvoimaa on vaikea saada, ja vaihtuvuutta on keskimäärin muita toimialoja enemmän. Alan vetovoima ei ole paras mahdollinen, joten uusista alalle hakeutujistakaan ei ole ...
Palvelukanavien suosio eri palvelun tarpeeseen
(Jyväskylän ammattikorkeakoulu, 2018)
Tutkimuksen taustalla oli selvittää suositaanko vakuutusyhtiön palvelukanavia tiettyjen palvelun tarpeiden täyttämiseen. Tehtävänä oli nimenomaisesti keskittyä verkkopalveluiden suosioon ja näiden käytön aktiivisuuteen. ...
Riistan taloudellisen hyödyntämisen haasteet maanomistajien näkökulmasta
(Jyväskylän ammattikorkeakoulu, 2018)
Opinnäytetyön tavoite oli selvittää riistan taloudellisen hyödyntämisen haasteita maan-omistajien näkökulmasta. Tarkoituksena oli löytää vastaus siihen miksi riistan taloudellinen arvo jää Suomessa lähes hyödyntämättä.
Tutkimus ...
Tarinat palvelutuotteen kehittämisen apuna : Mäntän Klubin 100-vuotisjuhla
(Jyväskylän ammattikorkeakoulu, 2018)
Toimeksiantajana opinnäytetyölle toimi Mäntän Klubi, hotelli-ravintola Mänttä-Vilppulassa. Tavoitteena opinnäytetyölle oli kehittää Mäntän Klubin ruuan ja historian yhdistävä palvelutuote Klubin 100-vuotisjuhlaan. Tarkoituksena ...