Haku
Viitteet 1-10 / 26
Ruokatuotannon kehittäminen : Case: Kesäravintola Rauhalahti
(2019)
Opinnäytetyö suoritettiin toiminnallisena työnä Matkailukeskus Rauhalahden Kesäravintolaan. Matkailukeskus
Rauhalahti sijaitsee n. 6 kilometrin päässä Kuopion keskustasta ja on 5 tähden leirintäalue. Matkailukeskuksen ...
Ravintola-alan yritysten toimenpiteet koronakesänä 2020 : Savonlinnan seudun ravintolat
(2021)
Tutkimuksen tavoitteena oli selvittää Savonlinnan ja sen lähialueiden ravitsemisalan yritysten tekemiä muutoksia, joiden avulla ne pyrkivät minimoimaan koronaviruksen aiheuttamat vaikutukset liiketoimintaan. Tutkimuksessa ...
Selvitys elintarvikehävikistä : Case: Kuopion Yliopistollinen Sairaala
(2021)
Työ toteutettiin toimeksiantona Pohjois-Savon sairaanhoitopiirille ja sen tavoitteena oli selvittää Kuopion Yliopistollisen Sairaalan elintarviketuotehävikkiä. Työssä toimi myös yhteistyökumppanina Servican yhteiskeittiö ...
PIZZAMENUN UUDISTAMINEN : Ravintola Grill it, Kahpitsa
(2021)
Toimeksiantajana opinnäytetyölle toimi Lieksan kunnassa, Break Sokos Hotel Kolilla sijaitseva PKO:n Grill it ravintolan yhteydessä toimiva kahvilapizzeria Kahpitsa. Kahpitsasta voi ostaa kahvilatuotteita, juomia, sekä ...
Reseptiikan kokoaminen ja sen merkitys ravintolassa : Case Kuopion klubi
(2021)
Opinnäytetyö on toiminnallinen opinnäytetyö, jossa kootaan ravintola Kuopion Klubin reseptiikka yksien kansien alle. Toimeksiantajana toimi ravintolan keittiömestari, ja aihe muodostui yhden opinnäytetyön tekijän huomioista ...
Kurpitsalajien monimuotoisuus ja käyttömahdollisuudet ammattikeittiöissä
(2023)
Opinnäytetyön tutkimuskohteena oli kaksi kasvikunnan edustajaa, kurkkukasveihin kuuluvat kesä- ja talvikurpitsat. Työn tavoitteena oli selvittää kurpitsojen käytön nykytilaa paikallisissa ammattikeittiöissä. Toimeksiantajana ...
Ryhmäytyminen restonomiopintojen toisen vuoden opinnoissa: Kehittämistyö
(2019)
Opinnäytetyömme tarkoituksena oli parantaa Savonia-ammattikorkeakoulun toisen vuoden restonomiopiskelijoiden luokkahenkeä ja saada heidät tuntemaan toisensa paremmin. Saimme toimeksiannon Savonia-ammattikorkeakoululta, ...
Tarjoilijan perehdytysopas, Pasteria Sorrento Wanha Mylly
(2023)
Opinnäytetyön aiheena oli ravintolan tarjoilijan perehdytysoppaan kehittäminen toimeksiantona Pasteria Sorrento Wanha Myllyyn. Perehdytysopas on tärkeä osa ravintolan perehdytysprosessia, eikä Pasteria Sorrento Wanha ...
Tapahtumasuunnitelmapohja Case Kuopion restonomiopiskelijat KUREO ry vuosijuhlat
(2021)
Opinnäytetyömme tarkoituksena on luoda tapahtumasuunnitelma Kuopion Restonomiopiskelijoiden KUREO ry:n 20-vuotisjuhlille yhdessä KUREO ry:n hallituksen ja KUREO ry:n event tiimin kanssa. Juhlien tavoitteena on vahvistaa ...
Reseptivihkon suunnittelu : Rantalan Talakkuna
(2021)
Opinnäytetyö oli toiminnallinen tuotekehitystyö. Opinnäytetyön aiheena oli rakentaa reseptivihko toimeksiantajalle. Opinnäytetyön tavoitteena oli kokeilla leivontaa käyttäen talkkunaa sekä soveltaa talkkunan käyttöä jo ...