Haku
Viitteet 1-10 / 14
Yhtenäiset perehdytysmateriaalit Finavian palveluneuvojille Rovaniemen, Kittilän ja Ivalon lentoasemille
(2021)
Opinnäytetyön aiheena oli perehdytyksen kehittäminen. Tehtävänä oli yhtenäistää Rovaniemen, Kittilän ja Ivalon lentoasemien palveluneuvojien perehdytysmateriaaleja. Lisäksi tehtävänä oli tehdä Rovaniemen lentoasemalle ...
Laatujohtaminen Suomen Opasliitossa
(2020)
Opinnäytetyön tavoitteena oli tutkia Suomen Opasliitto ry:n johtamisen laadullisia
menetelmiä ja toimintatapoja sekä niiden soveltamista järjestötoiminnan johtamiskulttuurin kehittämisessä.
Aiheen valinta perustui omiin ...
Positiivisen työntekijäkokemuksen kehittäminen johtamisen näkökulmasta Lapin matkailuyrityksissä
(2020)
Opinnäytetyön aiheena oli positiivisen työntekijäkokemuksen kehittäminen johtamisen näkökulmasta Lapin matkailuyrityksissä. Tehtävänä oli selvittää, minkälaisilla keinoilla, taidoilla ja käytännöillä esimiehet voivat tuottaa ...
Esihenkilön työkalupakki työtyytyväisyyden johtamiseen
(2021)
Työtyytyväisyys on aihe, joka koskettaa kaikkia työssäkäyviä. Työtyytyväisyyden johtaminen vaatii johtamistaitoja, ihmisosaamista, esimerkillisyyttä ja sosiaalisia taitoja. Keskustelemalla, kuuntelemalla, kunnioittamalla, ...
Ravintola-alan työhyvinvoinnin kehittäminen : työhyvinvoinnin kehittämisopas henkilöstölle
(2021)
Opinnäytetyön aiheena oli tarkastella Oulussa toimivan ravintolan henkilöstön työhyvinvointia. Pitkät työpäivät kuormittavat henkilöstöä, lisäävät stressiä ja työuupumusta, mikä on pahimmillaan johtanut siihen, että ...
Laadukkaalla asiakaspalvelulla kohti matkailijan odotukset täyttävää onnistunutta asiakaskokemusta
(2023)
Opinnäytetyön aihe liittyy matkailu- ja ravintola-alan työvoimaan asiakaspalvelutehtävissä. Työntekijällä on suuri merkitys onnistuneeseen asiakaspalvelukokemukseen ja tässä työssä selvitetään mitkä asiat vaikuttavat siihen, ...
Kriisiajan johtamisen kehittäminen ja työmotivaation ylläpitäminen ravintolassa
(2023)
Opinnäytetyön aihe on kriisiajan johtamisen kehittäminen ja työmotivaation ylläpitäminen ravintolassa. Sen tarkoituksena oli kehittää johtamista toimeksiantajayrityksessä tulevien kriisien varalle. Työn tavoitteena oli ...
Itsensä johtaminen esihenkilötyön tukena
(2023)
Opinnäytetyön aiheena oli itsensä johtaminen esihenkilötyön tukena. Työn toimeksiantajana oli Alkoholialan toimihenkilöt ry, jonka pääasiallinen toimiala on ammattiliitot ja ammattijärjestöt. Yhdistys on ammattiliitto Pro:n ...
Myymäläryhmän sisäinen viestintä
(2023)
Tämän opinnäytetyön aiheena oli myymäläryhmän sisäinen viestintä Rovaniemen Alkon myymäläryhmässä. Opinnäytetyön tehtävänä oli tarkastella ja selvittää Rovaniemen myymäläryhmän sisäistä viestintää ja sen kehityskohteita ...
Työhyvinvointi-koontinäyttömallin kehittäminen myyntipalvelulle
(2024)
Well-being at work is a broad concept and is affected by several factors. Workplace well-being can be lead with knowledge, for example by utilizing HR-analytics. The purpose of this thesis was to create a Workplace Well-Being ...