Haku
Viitteet 1-10 / 25
Viron Ruokakulttuurin kehitys
(Vaasan ammattikorkeakoulu, 2010)
Opinnäytetyö käsittelee virolaista ruokakulttuuria. Ensimmäisessä osiossa pereh-dyn lihan, kalan, viljojen sekä juomien historiaan. Seuraavaksi tutkin ruokailuvä-lineitä, luon yleiskatsauksen ruokatapoihin sekä ruokiin ...
ASIAKASTYYTYVÄISYYSTUTKIMUS JA KEHITYSEHDOTUKSET : Case Lupsakka
(Vaasan ammattikorkeakoulu, 2010)
Lupsakka on Karijoella sijaitseva ruokapaikka, jonka toiminta keskittyy pääasiassa lounastoimintaan. Yhtenä opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää Lupsakan asiakastyytyväisyyden tasoa sekä toisena tavoitteena oli tuoda ...
Travel Behaviour of Different Ages
(Vaasan ammattikorkeakoulu, 2010)
The objective of this thesis was to examine tourism behaviour in different age groups. I chose two different age groups who are and continue to be a very important customer segment in the tourism sector. Seniors are a ...
Visibility from Tourism Marketing : Case: Keskipiste Travel Association R.A.
(Vaasan ammattikorkeakoulu, 2010)
The research problem of this study was to find out what is the best possible marketing channel for Keskipiste Travel Association Ra as well as find out the views of the local entrepreneurs. The research was made during ...
OMAVALVONTA : JANNEN SALUUNA
(Vaasan ammattikorkeakoulu, 2010)
Toiminnallisen opinnäytetyön aiheena oli päivittää ja kehittää Vaasan saaristossa sijaitsevan ravintola Jannen Saluunan omavalvontaa. Teoriaosuudessa selvitettiin omavalvonnan tämänhetkisiä tunnusmerkkejä, lakia ja asetuksia ...
Asiakkaiden tyytyväisyys hotelli Alman palveluihin
(Vaasan ammattikorkeakoulu, 2010)
Tämä opinnäytetyö on tutkimus, jonka tavoitteena oli saada selville miten tyytyväisiä hotelli Almassa yöpyneet asiakkaat ovat hotelliin ja sen palveluihin. Hotelli Alma on Seinäjoella sijaitseva pieni hotelli, joka tunnetaan ...
The Art and Science of Food Garniture
(Vaasan ammattikorkeakoulu, 2010)
The objective of this thesis was to examine whether food garnishing plays any role in the meal in order to justify garniture’s essence in a meal and its value in evaluating meal experience. Food garnishing art has been ...
Australialaisien viinien tukkumyynti ja maahanmyynti Suomessa
(Vaasan ammattikorkeakoulu, 2010)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli tutkia australialaisten viinien maahantuonti- ja tukkumyyntimahdollisuuksia Pohjanmaalla. Teimme markkinatutkimuksen saadaksemme tietoa markkinoista ja potentiaalisista asiakkaista. ...
Maaseutukaupungin potentiaalisuus Suomessa toimivien yritysten kannustematkakohteena : CASE Maaseutukaupunki Kauhava
(Vaasan ammattikorkeakoulu, 2010)
Opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää Kauhavan kaupungin potentiaalisuutta Suomessa toimivien yritysten kannustematkakohteena tutkimalla kaupungin matkailutarjonnan kohtaamista yritysten kannustematkailukysynnän kanssa. ...
Kokouspalveluiden asiakastyytyväisyys : Rantasipi Tropiclandia
(Vaasan ammattikorkeakoulu, 2010)
Opinnäytetyöni tavoitteena oli tutkia Rantasipi Tropiclandian kokousasiakkaiden asiakastyytyväisyyttä. Tarkoitukseni on selvittää kokousasiakkaiden tyytyväisyyttä Tropiclandian tarjoamiin kokouspalveluihin, kokoustiloihin ...