Viimeksi lisätyt LAB-ammattikorkeakoulu
Viitteet 406-420 / 8187
-
How making packaging from bioplastic for takeout food can reduce food waste?
(2025)The purpose of this study was to research if making bioplastic packaging will decrease food waste. The study attempted to answer a few questions: “How can making bio-plastic for takeout packaging reduce food waste?”, “How ...Rajoitettu käyttöoikeus / Restricted access / Tillgången begränsad -
Ympäristöjärjestelmän rakentaminen infra-alan yritykselle
(2025)Tämän opinnäytetyön tarkoitus on tutkia, suunnitella ja toteuttaa ISO 14001 -standardin sekä Ekokompassin vaatimukset täyttävä ympäristöjärjestelmä infra-alan yritykselle. Ympäristöjärjestelmä toimii työkaluna yrityksen ... -
Koivuvanerin kosteudenmittaus laadun perusteena : Koskisen Oyj
(2025)Opinnäytetyö on tehty toimeksiantona Koskisen Oyj:lle. Työn tarkoituksena oli seurata laserleikattavan koivuvanerin kosteuspitoisuuksia valmistusprosessin eri vaiheissa. Tavoitteena oli selvittää työvaihekohtaisesti kuinka ... -
Paloiteltu
(2025)Paloiteltu on teos, jossa yhdistetään valokuvaa, stop-motion animaatiotekniikkaa sekä runoutta. Teoksessa käsitellään trauman jälkeistä dissosiaation muotoa, tunnetta siitä, että oma keho ei ole oma. Aihetta kuvataan ... -
3D-mallien käyttö markkinoinnissa
(2025)Tässä opinnäytetyössä tarkastellaan 3D-mallinnuksen merkitystä ja hyödyntämistä mainonnassa ja markkinoinnissa, erityisesti digitaalisen median kontekstissa. Työssä käsitellään 3D-grafiikan kehittymistä, sen tarjoamia uusia ... -
Digital marketing strategies : the impact of advertising videos on Generation Z’s interest in haircare brands in Finland
(2025)This thesis explores the way video advertising influences Generation Z’s interest and purchase intentions within the Finnish haircare market. As digital platforms like Instagram and TikTok dominate Gen Z’s media consumption, ... -
Smart recipe finder : a web-based application for recipe discovery using Edamam API
(2025)The purpose of this web application is to enable users find personalized recipes based on the ingredients they have, their preferred cuisine, and dietary needs. It supports healthier meal planning using smart recipe ... -
From story to success : how storytelling shapes a strong personal brand
(2025)This thesis investigated the role of storytelling in building personal brands. By combining theoretical insights with practical analysis, the research explored how individuals strategically use storytelling techniques to ... -
Sinä, minä & mäyrä
(2025)Sinä, minä ja mäyrä on kokeellisen valokuvakirjan koevedos. Teos käsittelee fiktiivisen tapahtumaketjun kauaskantoisuutta kahden eri perspektiivin kautta. Teos pyrkii haastamaan perinteisen valokuvakirjan rakennetta sen ... -
Hulevesien hallinta maankäytön muutoksissa kunnan näkökulmasta : tapaus Mikonkorpi
(2025)Opinnäytetyössä tutkittiin Järvenpään Mikonkorven valuma-alueen maankäytön muutosten vaikutuksia hulevesien määrään. Alueella hulevesien määrää on tärkeää vähentää, koska purouoma, jonka kautta hulevedet purkautuvat ... -
Balettitanssijoiden polvivammariskien vähentäminen : opas tanssinopettajille
(2025)Balettitanssijoille on ominaista, että harjoitusmäärät ovat suuria ja tehdyt liikkeet ovat yksipuolisia, sekä useasti toistuvia. Tästä syystä balettitanssijoilla on tyypillisesti korkea loukkaantumisriski. Useimmat ... -
Omnichannel : haasteet ja mahdollisuudet pk-yrityksissä
(2025)Tämän opinnäytetyön aiheena oli tutkia omnichannelin tuomia haasteita ja mahdollisuuksia pienissä ja keskisuurissa yrityksissä. Työn tavoitteena oli selvittää pk-yritysten kokemia mahdollisia haasteita liittyen omnikanavaisuuteen, ... -
Toiminnallinen työpajakonsepti suunnittelun tueksi
(2025)Opinnäytetyössä kehitettiin toiminnallinen työpajakonsepti Arkkitehtuuri- ja designmuseolle. Työpajatyöskentelyä tutkitaan muotoilijan näkökulmasta osana suunnitteluprosessia. Yhteissuunnittelu muotoilun menetelmiä hyödyntäen ... -
Kohti parempia käyttäjäpalveluita monikäyttäjätoimistoissa
(2025)Työelämän muutokset ovat lisänneet tarvetta kehittää toimistoympäristöjä, kun organisaatiot omaksuvat joustavampia työskentelytapoja ja käyttäjäodotukset monipuolistuvat. Tämän tutkimuksellisen kehittämistyön tavoitteena ... -
Osallisuuden vahvistaminen varhaiskasvatuksessa yhteiskehittämisen menetelmin
(2025)Opinnäytetyö käsittelee lapsen osallisuuden vahvistamista yhteiskehittämisen menetelmin. Opinnäytetyön tavoitteena on löytää uusia toimintatapoja, joilla varhaiskasvatuspalvelua käyttävien lasten osallisuutta voidaan ...