Haku
Viitteet 1-10 / 31
Vastuullisuusjohtaminen strategiasta käytäntöön Case: Compass Group
(2023)
Ilmaston lämpeneminen on maailmanlaajuinen ongelma samoin kuin vesistöjen saastuminen, joilla on vaikutusta yritysten toimintaan. YK:n kestävän kehityksen tavoitteet ovat maailman laajuiset tavoitteet turvatakseen hyvälaatuisen ...
Yhteistyökumppanuus tapahtumassa: case: Osuma Weekend
(2023)
Opinnäytetyössä tutkittiin Osuma Weekend -tapahtuman yhteistyökumppaneiden tyytyväisyyttä. Osuma Weekend on padelin ja viihteen yhdistelmätapahtuma. Opinnäytetyön aihe muodostui tekijän ollessa harjoittelussa kyseissä ...
Pienen tuotantokeittiön muutos palvelukeittiöksi
(2024)
Opinnäytetyön tarkoitus on selvittää, mitä muutoksia pienempien tuotantokeittiöiden muuttaminen palvelukeittiöiksi tuo. Aihe on tällä hetkellä ajankohtainen kaikissa hyvinvointialueiden ruokapalveluissa. Raaka-aineiden ...
Selvitys ERG -tunnustuksen vaikutuksista sen saaneilla alueilla
(2021)
Ruokamatkailu on globaalisti kasvava trendi, jolla on potentiaalia kasvattaa myös tuntemattomampien alueiden matkailuvirtoja, keskittyen alueen kulttuurillisten ominaispiirteiden esilletuomiseen. Opinnäytetyön tavoite oli ...
Perehdytysopas Outdooractive sivuston sisällöntuottajalle
(2021)
Tässä työssä toteutettiin sisällöntuotannon työtehtäviin suunniteltu käyttöohjekirja perehdytyksen
tukimateriaaliksi. Materiaalia voidaan käyttää Outdooractive sivuston sisällöntuotannon tehtävien
perehdytystilanteissa. ...
Tapahtumasuunnitelmapohja Case Kuopion restonomiopiskelijat KUREO ry vuosijuhlat
(2021)
Opinnäytetyömme tarkoituksena on luoda tapahtumasuunnitelma Kuopion Restonomiopiskelijoiden KUREO ry:n 20-vuotisjuhlille yhdessä KUREO ry:n hallituksen ja KUREO ry:n event tiimin kanssa. Juhlien tavoitteena on vahvistaa ...
Markkinoinnin tarkastelu: ravintola Sataman helmi
(2022)
Opinnäytetyön tarkoituksena on tarkastella ravintola Sataman helmen markkinointia. Tavoitteena on jakaa tietoutta toimeksiantajalle sekä lisätä ymmärrystä markkinoinnin strategisen ja suunnitelmallisen toteuttamisen ...
Covid-19 viruksen vaikutukset ja vastuullisuus Kuopion keskustan anniskelupaikoissa
(2022)
Ravintola-alan tilanne romahti keväällä 2020, kun anniskeluravintolat ja suurin osa ruokaravintoloista joutuivat sulkemaan ovensa maailmanlaajuisen koronaviruspandemian takia. Koronavirus vaikutti kaikilla aloilla, mutta ...
Cafe Väinön asiakassegmentointi ja toiminnallinen kehittäminen
(2022)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää Kuopion Väinölänniemellä sijaitsevan kahvila Cafe Väinön
asiakassegmenttejä sekä saada kehitysideoita kahvilan toimintaan ja koko Väinölänniemen aluetta ajatellen.
Tavoitteena ...
Perehdytysopas GLO Hotel Artin vastaanottoon : perehdytysoppaan kehittäminen hotellin vastaanottoon
(2023)
Tämä toiminnallinen opinnäytetyö on tehty toimeksiantona GLO Hotel Artin vastaanottoon.
GLO Hotel Art on Kämp Collection Hotels - ketjuun kuuluva hotelli ja sen vetovoimatekijöihin kuuluu sijainti vanhassa Art Nouveau ...